icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Fotografie-event 8 oktober Lelystad

Geplaatst op 01-09-2022  -  Categorie: Evenementen

Fotoworkshop Oostvaardersplassen en Natuurpark Lelystad.  afbeelding5-foto-event-8-10

Tijdens deze workshop gaan wij in de Oostvaardersplassen en Natuurpark Lelystad de wilde dieren fotograferen die daar voorkomen. In de OVP hebben we koniks, edelherten en honderden watervogels die daar heel goed te fotograferen zijn.

De kans op wilde zeearenden is groot en dat maakt zo’n dag al heel bijzonder!
Ook de landschappen zijn bijzonder en geeft de cursisten de locaties zodat men eventueel in de avond prachtige beelden kan schieten.

In het Natuurpark Lelystad kunnen wij uitstekend lunchen en daar zitten veel wilde Europese dieren in een heel natuurlijke setting: moerasbossen, wilgen, grasvlaktes en waterpartijen.
De dieren zijn daar heel natuurlijk te fotograferen en men kan echt prachtige foto’s maken. Bovendien is dit een uitstekende training voor safari’s en wildlife fotografie in het algemeen. Je leert heel veel over de instellingen, composities en de momenten wanneer je de dieren het best kunt vastleggen. Dieren: eland, edelhert, wild zwijn, visotter, Pater Davids hert, Przewalskipaarden, wisent, moeflon, wilde zwanen, grauwe ganzen en veel andere vogels zoals ooievaars, reigers en roofvogels.afbeelding2-foto-event-8-10

De wisenten zitten in een prachtige locatie die veel lijkt op hun leefgebieden in Polen.

De workshop wordt gehouden door Steven Ruiter. Hij weet veel over het gedrag van deze dieren en wanneer ze actief zijn. Steven is naast zijn fotografie ook vele jaren biologiedocent geweest en heeft veel didactische kennis om de theorie van de fotografie inzichtelijk te maken voor de cursist. De theorie wordt zo snel mogelijk in de praktijk toegepast zodat het geleerde veel beter beklijft. Mede doordat Steven een enthousiast natuurliefhebber is en veel van de vogels en zoogdieren weet, vinden de cursisten dat leerzaam en leuk en bovendien motiveert dat hen om er nog meer van te maken. Er zijn ook een aantal leen objectieven en body’s van Canon.

afbeelding1-foto-event-8-10Als fotograaf en docent heeft hij een doordacht lesplan ontwikkeld en daardoor onderscheiden zijn workshops zich. Het moment, de instellingen van de camera en de achtergrond zijn heel bepalend voor een goede foto en daar komt hij steeds weer op terug en de cursisten worden als het ware gecoacht. 

Inschrijven. (als je inlogt worden jouw gegevens automatisch ingevuld. Je kunt een introducee meenemen) 

Vragen? gnileig.not.[antispam].@aaconnected.nl

 

 

afbeelding4-foto-event-8-10


Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

NOV
29
Sinterklaas ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Wij zijn ter plaatse aanwezig om persoonlijk met je te spreken en eventueel antwoord te geven op ...

DEC
20
Kerst ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Wij zijn ter plaatse aanwezig om persoonlijk met je te spreken en eventueel antwoord te geven op ...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
connected-02-2022
Connected logo 2014 colored