VOLG ONS 
31-okt

Deze pulse-oximeter is een eenvoudig en betrouwbaar apparaat om jouw vitale functies te meten: het zuurstofgehalte in jouw bloed (Sp02), je polsslag en perfusie-index. 
De Air is eenvoudig thuis te gebruiken, dankzij het lichte design. Het enige wat je hoeft te doen is een vinger in de iHealth Air te plaatsen, om het resultaat in enkele seconden af te lezen van het scherm. 

Belkin Universal Fitness Belt

31-okt

Maak jouw hoofd leeg en focus op fitness met de ultieme sportriem. Met al jouw benodigdheden altijd bij de hand, laat jij je door niets afleiden of weerhouden om jou doel te bereiken. 
Neem jouw telefoon mee voor muziek tijdens jouw training, berg sleutels, geld en pasjes veilig op en pak zelfs een energiereep om onderweg bij te tanken. 

Sony 4K Ultra HD TV

31-okt

Deze 4K Ultra HD TV 49 inch (KD49XE7096) beschikt over 4K X-Reality PRO beeldverwerking welke exclusief voor Sony is ontwikkeld. Dankzij deze techniek schaalt elke pixel afzonderlijk voor een ongekende helderheid. De pixels in meerdere frames worden geanalyseerd, waardoor beelden realtime scherper worden weergegeven en iedere pixel tot leven komt. 
Geniet van games in HDR 


Sony DAB+ Radio

31-okt

De Sony XDR-S61D is een moderne, draagbare DAB+ radio in een in de kleur zwart. De radio is eenvoudig te bedienen en maakt het mogelijk om vijf van jouw favoriete radiozenders in te stellen en snel terug kunt vinden middels de voorkeuzeknoppen. De radio is stijlvol vormgegeven en zal daardoor goed binnen nagenoeg alle soorten interieurs passen. Op het LCD display wordt informatie getoond met achtergrondverlichting zodat je gemakkelijk informatie ervan kunt aflezen. De radio werkt zowel op netstroom als op batterijen en beschikt over basreflex. 

Samsung Galaxy Tab Zwart

31-okt

De Samsung Galaxy Tab A 10.1 16 GB WiFi is uitermate geschikt als je dagelijks uw tablet gebruikt voor surfen op internet, het bijwerken van jouw email of het spelen van games. 
Daarnaast is het zeer eenvoudig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken via een handige app. Met het Full HD beeldscherm is deze tablet tevens geschikt voor het kijken van jouw favoriete film of serie via Netflix. Daarnaast heb je met 16GB geheugen meer dan voldoende ruimte voor jouw favoriete foto's, apps of video's. Is dit niet voldoende? Geen probleem! 
Met een micro SD kaart kun je eenvoudig het geheugen uitbreiden, zodat je nooit meer geheugen tekort komt! 
Zeer geschikt voor het kijken van jouw favoriete film of serie via Netflix 


Panasonic Dect-Telefoon met 3 Handsets

31-okt

De Panasonic KX-TGD313NLG digitale draadloze telefoon met 2 extra handsets heeft een lange batterijlevensduur van 16 uur. Je kunt ieder gewenst nummer blokkeren, evenals een willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers of anonieme oproepen. De KX-TGD313 heeft een telefoonboek van 120 nummers en met de Niet storen-functie kun je de Dect-telefoon op stil zetten terwijl je nog wel beschikbaar bent voor familie en vrienden. Deze functie kan ook voor bepaalde periodes geprogrammeerd worden. 

Fritel Teppanyaki XXL

31-okt

De Teppanyaki XXL (TY1896) is speciaal voor jou en al je vrienden en familie! De plaat is extra lang,namelijk 90 cm! De aluminium bakplaat beschikt over een antiaanbaklaag van 3.8 mm dikte. 
Het maakt niet uit wat je erop wilt bakken: vis, vlees, eieren of groenten. Met de 5 opwarmstanden kun je voor het perfecte bakresultaat. De onderzijde van de plaat is geheel in RVS. 


Evenementen
OKT
19
Online Veiling Probeerservice

Evenement

Dit jaar doen we de jaarlijkse veiling van de Probeerservice online. ...

NOV
28
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Arena Amsterdam

Maak gebruik van korting op alle producten: Kom naar de Mediamarkt Connected ledenkoopavond, op d...

DEC
21
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Arena Amsterdam

Maak gebruik van korting op alle producten: Kom naar de Mediamarkt Connected ledenkoopavond, op d...

MEI
26
Fotofair

Evenement | 09:30 - 17:00 | Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek

De Fotofair 2018 op het Event Center, Beekse Bergen 1 te Hilvarenbeek is hét foto, media- en dron...

MEI
27
Fotofair

Evenement | 09:30 - 17:00 | Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek

De Fotofair 2018 op het Event Center, Beekse Bergen 1 te Hilvarenbeek is hét foto, media- en dron...

 

Poll:

Poll niet actief
Facebook
Twitter
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored