icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

01-jul

Met 3.000 trillingen per minuut verwijdert de Vitalmaxx Dental Cleaner Sonic zachtjes en voorzichtig tandplak, tandsteen en verkleuringen. Door het ergonomische ontwerp kan de Dental Cleaner Sonic zelfs de moeilijke plaatsen bereiken die met een gewone tandborstel niet worden bereikt. De elektrische tandenstoker geeft het professionele gevoel van een mondhygiëniste in je eigen huis.

Smart Tuya Camera - Outdoor

01-jul

Verkrijgbaar vanaf 03 juli: De Sinji Smart Outdoor Camera bewaakt het gebied rond jouw huis, garage of kantoor om ervoor te zorgen dat niets onopgemerkt blijft! Bedien deze beveiligingscamera op afstand met een gebruiksvriendelijke app en installeer hem via je wifi netwerk of met een RJ45 Ethernet kabel.


Smart Tuya Camera – Indoor

01-jul

Verkrijgbaar vanaf 03 juli! Of je nu de kinderen in de gaten wilt houden of inbrekers wilt afschrikken tijdens je vakantie, met de Sinji Smart Pan-Tilt Camera blijft niets onopgemerkt. Deze wifi camera met nachtzicht kan met de app gedraaid en gekanteld worden en kan automatisch bewegingen volgen met auto-tracking.Infrarood thermometer digitaal

01-jul

Het ouderwetse koorts meten maakt plaats voor iets wat veel sneller gaat!
Met deze contactloze infrarood thermometer meet je direct de temperatuur van het voorhoofd, lichaam, water temperatuur, kamertemperatuur of voedsel.

Specials van JBL/Harman met 25% korting

01-jul

JBL Harman Kardon heeft in Juli beschikbaar; Harman Kardon  Multi Beam 700 (Soundbar + sub incl google assistant), JBL 9.1 bar met Atmos en de JBL Club One ( premium hoofdtelefoon met NC).
Daarnaast ook nieuw in hun assortiment; JBL Tuner 2. Deze krachtige draagbare waterdichte ( IPX-7) speaker met ingebouwde accu is niet alleen voorzien van Bluetooth en FM maar is ook voorzien van DAB+ ( digitale radio).


Wellness-riem

01-jul

WELT houdt belangrijke gezondheidsgegevens bij in een App op uw device en geeft tips en waarschuwingen over uw gezondheid. Tevens worden  tips gegeven om uw gezondheid te verbeteren. Drie gezondheidsindicatoren worden ondersteund:  tailleomtrek, activiteit en voedselinname. Een designriem met technologie die helpt bij het vinden van een gezonde balans tussen activiteit en inactiviteit.


Universal Travel Notebooklader USB-C

01-jul

Met de compacte Universal Travel Notebooklader USB-C van DICOTA heb je altijd de juiste travel companion bij je. Met twee USB-A-poorten en één USB-C-poort kunt je tot drie mobiele apparaten tegelijkertijd opladen. De uitgangsspanning (5-20 V) en de laadstroom (tot 3 A) passen zich automatisch aan de aangesloten apparaten aan. Het intelligente regelsysteem beschermt tevens uw accu  tegen overstroom, overspanning, kortsluiting en oververhitting.


Over aanbiedingen

Connected heeft aanbiedingen met diverse leveranciers. 
Deze aanbiedingen zijn in onze webshop of via de site van de leverancier te verkrijgen.

Voor vragen of klachten over aanbiedingen neem je contact op met de desbetreffende leverancier. Neem hierover geen contact op met bestuursleden van Connected.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en op=op. Prijswijzigingen of modelwijzigingen voorbehouden. De ontwikkelingen in de consumentenelectronica gaan snel, en het kan dus zijn dat er een nieuw model komt of een prijswijziging noodzakelijk is. Soms gaan de prijzen omhoog, maar vaker gaan ze ook omlaag. Extra voordeel voor jou. De getoonde prijs bij bestellen en afrekenen is de te betalen prijs. Let erop dat als er een kortingscode van toepassing is, je deze correct moet invoeren. Achteraf is geen korting of terugbetaling meer mogelijk. 

Hierbij verklaart Connected geen belang te hebben bij transacties. Alle prijsvoordelen komen geheel ten goede aan de leden. 
De bescherming van je privacy is belangrijk voor ons. 

Op de pagina Garantie, Service & Support vind je de contactgegevens van de leveranciers.

Evenementen
AUG
8
Foto evenement met lunch & diner

Workshop | 09:00 - 23:00 | Wordt nader bekend gemaakt

Eens per jaar organiseert de Fotounie een Schnitzeljacht met verschillende posten waar een fotogr...

SEP
1
Veiling probeerservice

Evenement | 00:00

In september wederom een veiling van probeerserviceartikelen. Wij beantwoorden geen vragen. Wil j...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

 
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored