icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Conected Youtube kanaal

Datum: 16 september 2020  -  Categorie: Aanbiedingen
Wist u dat Connected zijn eigen YouTube kanaal heeft, waar we nuttige tips delen over allerlei onderwerpen. Wifi thuis, op vakantie, handige producten........ Op verzoek kunnen we ook zaken bespreken waar jullie mee zitten, laat dat vooral weten. Als je je abonneert op het kanaal hoef je nooit m...

Over aanbiedingen

Datum: 15 september 2020  -  Categorie: Aanbiedingen
Over aanbiedingen Connected heeft aanbiedingen met diverse leveranciers. Deze aanbiedingen zijn in onze webshop of via de site van de leverancier te verkrijgen. Voor vragen of klachten over aanbiedingen neem je contact op met de desbetreffende leverancier. Neem hierover geen contact op met best...

01-sep

De nieuwe Design tas „Silver Tip“ valt op door zijn klassieke trapezevorm.
Onder de voorklep is een groot ritsvak verborgen. Op de rugzijde van de Silver Tip bevindt zich een praktische trolleyband.
De extra lange rits (YKK) maakt het mogelijk de tas maximaal te openen. Het NIVODUR in crocoprint geeft de tas een  chique uitstraling.

Kärcher Hogedrukreiniger van €199 voor €109,95

01-sep

De KHP 2 is perfect voor het reinigen van auto's / fietsen / motorfietsen, gereedschap en tuinmeubelen. Hij heeft een slanghaspel, een wasmiddeltank, grote wielen en handgreep voor gemakkelijk transport en een opbergruimte voor accessoires aan de achterkant van het apparaat.

Philips Sonicare EasyClean tandenborstel

01-sep

De Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6837/24 maakt het mogelijk om naast een opzetborstel voor wittere tanden ook een poetsstand speciaal voor witte tanden te kiezen. Zo heb je de ideale combinatie om meer tandaanslag weg te poetsen voor een witter gebit. 


Was-Droogcombinatie €200 korting

01-sep

De Hisense WDBL1014V is een wasmachine en droger in één. Ideaal voor iedereen die geen ruimte heeft om 2 machines te plaatsen of ruimte wil besparen.
De WDBL1014V heeft een wascapaciteit van 10 kg en een droogcapaciteit van 7 kg. Door de unieke Snowflake trommel wordt zelfs het ergste vuil verwijderd.

De mooiste designs van Lenco

01-sep

Maak kennis met de nieuwste technologieën en de mooiste designs van Lenco.
Of je nu een platenspeler, Bluetooth speaker of radio zoekt;.Lenco heeft het!
Al meer dan 70 jaar creëert Lenco items voor iedere muziekliefhebber. 


Galaxy S20 met gratis buds en extra korting

01-sep

Samsung: “Ga je op reis en wil je altijd bereikbaar zijn, de beste foto’s en video’s maken, snel internet en een intelligente batterij die lang meegaat?
Maak kennis met de Galaxy S20, nu tijdelijk met Gratis buds+ bovenop de gereduceerde prijs!   Met revolutionaire 8K Video Snap verandert niet alleen het maken van video’s, maar ook van foto’s – en 5G verandert de manier waarop je jouw beelden deelt. Een revolutionaire camera-ervaring.

Korting op Samsung Note

01-sep

Samsung: “Dit is de krachtige telefoon die een nieuwe dimensie geeft aan Work & Play.” Note is de eerste die een pen toevoegt aan een telefoon, waarmee je een heel nieuwe wereld in je zak steekt. Nu we geconfronteerd worden met een nieuwe norm, vraagt het leven om een nieuw soort apparaat. Dit is geen smartphone zoals je die kent. Dit is een computersuite op zak. Dit is next-level gamen op een mobiel apparaat. Dit is een Pro-Grade 8K camera en editing suite..”


Over aanbiedingen

Connected heeft aanbiedingen met diverse leveranciers. 
Deze aanbiedingen zijn in onze webshop of via de site van de leverancier te verkrijgen.

Voor vragen of klachten over aanbiedingen neem je contact op met de desbetreffende leverancier. Neem hierover geen contact op met bestuursleden van Connected.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en op=op. Prijswijzigingen of modelwijzigingen voorbehouden. De ontwikkelingen in de consumentenelectronica gaan snel, en het kan dus zijn dat er een nieuw model komt of een prijswijziging noodzakelijk is. Soms gaan de prijzen omhoog, maar vaker gaan ze ook omlaag. Extra voordeel voor jou. De getoonde prijs bij bestellen en afrekenen is de te betalen prijs. Let erop dat als er een kortingscode van toepassing is, je deze correct moet invoeren. Achteraf is geen korting of terugbetaling meer mogelijk. 

Hierbij verklaart Connected geen belang te hebben bij transacties. Alle prijsvoordelen komen geheel ten goede aan de leden. 
De bescherming van je privacy is belangrijk voor ons. 

Op de pagina Garantie, Service & Support vind je de contactgegevens van de leveranciers.

Evenementen
SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

 
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored