icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

02-okt

Verisure is sinds korte periode actief op de Nederlandse markt en daarom bieden wij jou als een van de eerste het meest innovatieve en modernste high security alarm.
Kies nu voor de meest optimale veiligheid met deze enorm voordelige Connected aanbieding.
Maak kennis met het nummer 1 alarm in Europa. 

JBL Citation Multiroom surround

01-okt

Op de IFA zagen en hoorden wij het complete multiroom audiosysteem van Harman Kardon. De goede reputatie op het gebied van geluid die ze altijd hadden maken ze nu weer volledig waar! 
Ben jij fan van audioapparatuur met een topgeluid. Nu is dat ook in een modern product te koop dat geschikt is voor streaming, multiroom audio en als complete surround set voor bij de televisie.
Maak van je huiskamer een gigantisch Dolby theater met deze topspeakers. Ga ze beluisteren, en neem ook je partner mee, want naast het geweldige geluid zien deze speakers er ook interieurvriendelijk uit. Geen grote zwarte zuilen, maar compacte discreet getinte speakers van bescheiden formaat.  

TurboTronic Multifunctionele Oven Airfryer

01-okt

Weg met dure apparaten die veel te veel ruimte innemen in de keuken. Vanaf nu gebruik jij een multifunctioneel apparaat dat je van alle gemakken gaat voorzien; de TurboTronic AF-2 Oven & amp; Airfryer. 
Met een afmeting van slecht 36 x 32cm neemt de oven/airfryer maar weinig ruimte in en staat ook nog prachtig in de keuken. 
De behuizing is namelijk gemaakt van hoogglanzende kunststof en is daarnaast voorzien van een touchscreen. Deze moderne AirFlow-technologie laat de hete lucht optimaal circuleren. 
De unieke combinatie tussen hete, circulerende lucht en een perfecte temperatuur zorgen ervoor dat je gezonder kunt frituren, grillen, bakken, braden en roosteren. 


TurboTronic ProMix Keukenmachine

01-okt

Ben je een echte keukenprins(es) en wil je mixen en kleden als een professional? Dan is de TurboTronic Pro-mix mixer TT-02 echt iets voor jou! 
Maak je eigen creaties in de keuken in een handomdraai, denk aan luchtig deeg, knapperig zandgebak, taarten en zelfs brood. 
Omdat de kom van deze TurboTronic wel 5 liter groot is bak je met gemak voor je hele gezin. Verkrijgbaar in 3 kleuren; zilver, rood of zwart.

Draadloze vloerreiniger

01-okt

De FC 3 Cordless reinigt vloeren dankzij de innovatieve zelfreinigingsfunctie altijd met schoon water. Door het slanke ontwerp komt de Floor Cleaner bovendien moeiteloos onder meubels.
Nonstop wissen met schoon water? De FC 3 Cordless maakt het mogelijk dankzij de innovatieve zelfreinigingsfunctie.
Je hoeft niet meer in de weer met traditionele vloerwissers. De roterende walsborstels worden continu met schoon water bevochtigd terwijl het opgenomen vuil wordt afgevoerd naar de vuilwatertank. Vloeren zijn daarna 20 procent* schoner dan met traditionele vloerwissers.


Lenovo laptopdeals!

01-okt

IdeaPad laptops zijn er in verschillende soorten en maten; van laptops op instapniveau voor beginners tot hoogpresterende gamingnotebooks die onze innovatieve Yoga convertible-serie aanvullen.
Van functioneel tot amuserend, van slim tot stijlvol. Verschillende laptops voor verschillende gebruiken en stijlen; elke laptop presteert op zijn eigen betrouwbare, responsieve manier.

Focus op fotografie

01-okt

Sportfotografie, geschreven door Huub Keulers en Marcel van der Looij 
Sportfotografie is een onderdeel van de fotografie dat door veel mensen wordt beoefend. Een groot deel hiervan ervaart echter dat hun foto's er niet uitzien zoals die in magazines en kranten verschijnen. 
Hoe krijg je het voor elkaar om je foto's wat meer te laten lijken op professionele foto’s, zonder gelijk duizenden euro’s aan apparatuur uit te moeten geven. 


Over aanbiedingen

Connected heeft aanbiedingen met diverse leveranciers. 
Deze aanbiedingen zijn in onze webshop of via de site van de leverancier te verkrijgen.

Voor vragen of klachten over aanbiedingen neem je contact op met de desbetreffende leverancier. Neem hierover geen contact op met bestuursleden van Connected.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en op=op. Prijswijzigingen of modelwijzigingen voorbehouden. De ontwikkelingen in de consumentenelectronica gaan snel, en het kan dus zijn dat er een nieuw model komt of een prijswijziging noodzakelijk is. Soms gaan de prijzen omhoog, maar vaker gaan ze ook omlaag. Extra voordeel voor jou. De getoonde prijs bij bestellen en afrekenen is de te betalen prijs. Let erop dat als er een kortingscode van toepassing is, je deze correct moet invoeren. Achteraf is geen korting of terugbetaling meer mogelijk. 

Hierbij verklaart Connected geen belang te hebben bij transacties. Alle prijsvoordelen komen geheel ten goede aan de leden. 
De bescherming van je privacy is belangrijk voor ons. 

Op de pagina Garantie, Service & Support vind je de contactgegevens van de leveranciers.

Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 26 november 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 17 december 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

 
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored