icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

fietsenvandezaak.nl

Wil je wat vaker de fiets pakken, ben toe aan een nieuwe fiets of wil je overstappen op een e-bike? Wat de reden ook is, het is altijd een goed idee om op zoek te gaan naar een nieuwe fiets. Want fietsen is leuk, sportief en gezond! In samenwerking met Fietsenstunt.nl bieden wij je daarom de mogelijkheid om een nieuwe fiets aan te schaffen met een zeer aantrekkelijke personeelskorting. In de besloten “PV ABN Amro - Fietsen van de Zaak” webshop vind je een uitgebreide collectie van de bekende A-merken. Van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen. Er is een fiets voor iedereen!

SMEG brandstore

Smeg, de stille kracht van schoonheid in de keuken. Met deze geweldige apparatuur voelt iedereen zich een prins of prinses in de keuken. Wat een genot is het om hier mee te werken.
Know-how, creativiteit en stijl: dat zijn de eigenschappen die voortkomen uit de Italiaanse identiteit van Smeg, en die de basis zijn van Smeg’s missie om objecten tot leven te brengen. Smeg streeft ernaar om alle eigenschappen van Italiaans design, zoals inventieve elegantie, originaliteit en kwaliteit te verweven in haar producten.


Fresh ’n Rebel brandstore

Fresh 'n Rebel: Rebels en toch kwaliteit deze producten, in fraaie kleuren en bij ons voor aantrekkelijke prijzen.
Wij maken producten voor mensen die houden van geluk, vrijheid en mooie spullen. Wij bieden Bluetooth speakers, headphones en mobiele accessoires voor smartphones, tablets en notebooks. Voor mensen die omringd willen worden door fantastische muziek. Onze producten zijn echte eyecatchers!
Al onze producten zijn met zorg gemaakt en passen bij de laatste mode- en interieurtrends.

Sony brandstore

Sony is jarenlang toonaangevend in de markt. Uitvinder van de walkman, en samen met Philips aan de wieg van de CD gestaan. Japanse precisie, kwaliteit en aandacht voor de gebruiksvriendelijkheid en levensduur. Zo zouden wij Sony op basis van onze persoonlijke ervaringen willen omschrijven. Nu via de speciale shop voor Connected leden kun je mooie spullen kopen voor een aantrekkelijke prijs. 


Sonos

Sonos aktie. Creëer je perfecte soundsysteem. De toekomst van luisteren. Steek de stekker in het stopcontact, zet hem aan en open de app. Eén app doet het allemaal. Deal: Nu speciaal voor Connected leden 15% korting op het gehele Sonos assortiment.Vouchers te verzilveren vanaf 1 mei 2020.(t/m  €2500,- per bestelling.

Connected Apple store

Korting op Apple-producten bij Amac.


Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 50 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods is dit dé plek voor al je Apple-aankopen en cadeaus. Leden van Connected krijgen in deze online store korting op Apple-producten.


Samsung

Forse kortingen op alle Samsung producten. In de speciaal voor ons ingerichte Samsung store kun je als lid uitgebreid shoppen. Registreer met je emailadres en lidnummer op de Samsung store en maak doorlopend gebruik van de aanbiedingen.

Lenovo

Op alle Lenovo producten altijd een vaste korting van 10%.
 Altijd hoge kwaliteit laptops, desktops en tablets bij Lenovo. 


JBL

Connected heeft al vele jaren een samenwerking met JBL. JBL is marktleider en dat is niet voor niets! Briljant ontworpen producten en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gepaard met een prachtig helder dynamisch geluid. Daarbij ook nog handige opties zoals waterbestendigheid op veel producten maakt een JBL product een onafscheidelijke metgezel.   

Mediamarkt

Probeer bij Connected, koop bij Mediamarkt!
Veel van onze leden maken met plezier gebruik van de probeerservice. Vaak krijgen wij de vraag of de artikelen ook via Connected met korting zijn aan te schaffen. Soms hebben we een aanbieding bij de betreffende leverancier, maar voor die gevallen waar dat niet zo is, is samenwerking gezocht met Mediamarkt Zakelijk. MediaMarkt Zakelijk biedt onze leden een aantal vaste artikelen met korting aan.


Mijnvirusscanner.nl

"Wil je de meest uitgebreide beveiliging die er momenteel verkrijgbaar is? Hieronder vind je een selectie van de beste en de meest uitgebreide bundels van onze aanbieders. De pakketten bieden de beste bescherming voor al je apparaten met de meest geavanceerde functionaliteiten zodat je privacy, gezin en persoonlijke gegevens maximaal beschermd zijn. Ben je op zoek naar een pakket met minder functionaliteit of alleen de basis voor een lagere prijs? Kijk dan bij Internet Security of Anti-virus." 

Personeelsvoordeelwinkel

De personeelsvoordeelwinkel biedt exclusieve kortingen tot wel 70% op producten van bekende merken.

Witgoed, elektronica, wonen & koken, mooi & gezond, vrije tijd en fietsen.

14 dagen bedenktijd, volledige garantie, veilig betalen, achteraf betalen en verzonden met postNL


Castelijn & Beerens

Altijd korting op tassen van Castelijn & Beerens. Wij bieden dit aan via onze partner waar we al meer dan 10 jaar een samenwerking mee hebben!


Over aanbiedingen

Connected heeft aanbiedingen met diverse leveranciers. 
Deze aanbiedingen zijn in onze webshop of via de site van de leverancier te verkrijgen.

Voor vragen of klachten over aanbiedingen neem je contact op met de desbetreffende leverancier. Neem hierover geen contact op met bestuursleden van Connected.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en op=op. Prijswijzigingen of modelwijzigingen voorbehouden. De ontwikkelingen in de consumentenelectronica gaan snel, en het kan dus zijn dat er een nieuw model komt of een prijswijziging noodzakelijk is. Soms gaan de prijzen omhoog, maar vaker gaan ze ook omlaag. Extra voordeel voor jou. De getoonde prijs bij bestellen en afrekenen is de te betalen prijs. Let erop dat als er een kortingscode van toepassing is, je deze correct moet invoeren. Achteraf is geen korting of terugbetaling meer mogelijk. 

Hierbij verklaart Connected geen belang te hebben bij transacties. Alle prijsvoordelen komen geheel ten goede aan de leden. 
De bescherming van je privacy is belangrijk voor ons. 

Op de pagina Garantie, Service & Support vind je de contactgegevens van de leveranciers.

Evenementen
MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 1 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
1
Workshop Urbexfotografie Kandschaftpark Duisburg

Evenement | 13:00 - 17:00 | Besucherzentrum Landschaftpark Duisburg

WORKSHOP URBEXFOTOGRAFIE LANDSCHAFTSPARK DUISBURG Ontdek de magie van urbexfotografie (urban ex...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 2 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

 
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored