Wat is en doet de PV Connected?

CON FB visual

Ben jij al Connected?

Connected maakt deel uit van de Personeelsvereniging van ABN AMRO en heeft als doel haar leden up-to-date te houden met technologische ontwikkelingen op het gebied van informatica, multi-media, lifestyle & entertainment.

 

Als lid ben je Connected met ... Website

Op onze website www.aaconnected.nl vind je alles over lifestyle en entertainment. Je kunt er ook een persoonlijk account aanmaken dat je toegang geeft tot onze zeer interessante aanbiedingen.

 

Connected magazine

Onze glossy, boordevol nieuws, aantrekkelijke aanbiedingen, informatieve achtergrondartikelen, tips & trucs en nog veel meer op het gebied van lifestyle en entertainment. Daarnaast interessante artikelen van onze leden, eigen redactie en van professionele schrijvers. Deze must-have verschijnt elke twee maanden.

 

Connected Nieuwsbrief

Via regelmatige emails ben je Connected met de laatste aanbiedingen, evenementen en belangrijke club informatie

 

ProbeerService

Connected biedt jou als lid de mogelijkheid om allerlei lifestyle- en entertainment producten uit te proberen, van robotstofzuigers tot fotocamera's, van tablets tot smartwatches. Je krijgt meestal een maand de tijd om te kijken of het artikel in de praktijk bevalt. Voor onze leden is deze service gratis.
Wat zit er allemaal in de ProbeerService

 

Helpdesk

Als lid kun je gebruikmaken van de kennis en expertise van een aantal vrijwilligers die in hun vrije tijd voor je klaarstaan met advies. Vragen over je specifieke hard- en software kun je stellen via de discussiegroepen onderaan elke pagina.

 

Workshops en bijeenkomsten

Regelmatig organiseert Connected bijeenkomsten of workshops op verschillende gebieden, zoals fotografie, social media, etc.. Meer informatie vind je op de website, in het Connected magazine of in onze nieuwsbrief

 

Fotografie

Een groot aantal van onze leden hebben een grote interesse voor fotografie. Deze leden ontmoeten elkaar in een online forum en op workshops Er worden foto's besproken, tips uitgewisseld. Daarnaast gaat men regelmatig samen fotograferen en worden er workshops georganiseerd.

 

Huiskamer

Met onze huiskamer "anno nu" kun je kennis maken met de nieuwste technologieën in en rond het huis. In deze ruimte laten we zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van moderne technologie in combinatie met multimediatoepassingen. Een televisie bedienen met spraakcommando's, draadloos presenteren op de tv en streaming muziekdiensten. Daarnaast laten we verschillende domoticatoepassingen zien voor comfort en veiligheid.

 

Voordelige aanbiedingen

Naast al het bovenstaande heeft Connected interessante, leuke en voordelige aanbiedingen voor onze leden. Je vindt deze terug op onze website, in ons magazine en in onze nieuwsbrief.
Een beeld krijgen van de aanbiedingen die we hebben? klik hier

 

Kortom: Get Connected!

Wij heten je graag welkom als nieuw lid! Om lid te worden: klik hier

Evenementen
NOV
29
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Media markt Arena Amsterdam

Voor heel veel voordeel en een mooi assortiment, is het niet gek dat Sint de Media markt goed ken...

DEC
20
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Media markt Arena Amsterdam

Kopen vlak voor kerst is niet mis, vooral als er een ledenkoopavond van Connected is. Daarnaast...

MEI
8
Photokina - 11 mei

Evenement | Messe Keulen

CREATE!, DISCOVER!, CONNECT! De photokina is een internationale handelsbeurs op het gebied van f...

 

Poll: Overstappen van Windows op Apple...

We zien veel leden, waaronder Connected bestuursleden overstappen op Apple. Veel daarvan waren gevorderde en ervaren Windows gebruikers. Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Overigens maakt het ons niet uit wat je wil gebruiken, wij zijn er voor alle leden en besturingssystemen. Er is één antwoord mogelijk, kies wat het meest van toepassing is.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored