icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Wat is en doet de PV Connected?

CON FB visual

Ben jij al Connected?

Connected maakt deel uit van de Personeelsvereniging van ABN AMRO en heeft als doel haar leden up-to-date te houden met technologische ontwikkelingen op het gebied van informatica, multi-media, lifestyle & entertainment.

 

Als lid ben je Connected met ... Website

Op onze website www.aaconnected.nl vind je alles over lifestyle en entertainment. Je kunt er ook een persoonlijk account aanmaken dat je toegang geeft tot onze zeer interessante aanbiedingen. Die selecteren we zelf bij bij ons bekende leveranciers, vaak de fabrikanten of grote resellers.

 

Connected magazine

Onze glossy, boordevol nieuws, aantrekkelijke aanbiedingen, informatieve achtergrondartikelen, tips & trucs en nog veel meer op het gebied van lifestyle en entertainment. Daarnaast interessante artikelen van onze leden, eigen redactie en van professionele schrijvers. Deze must-have verschijnt elke twee maanden.

 

Connected Nieuwsbrief

Via regelmatige emails ben je Connected met de laatste aanbiedingen, evenementen en belangrijke club informatie

 

ProbeerService

Connected biedt jou als lid de mogelijkheid om allerlei lifestyle- en entertainment producten uit te proberen, van robotstofzuigers tot fotocamera's, van tablets tot smartwatches. Je krijgt meestal een maand de tijd om te kijken of het artikel in de praktijk bevalt. Voor onze leden is deze service gratis.
Wat zit er allemaal in de ProbeerService

  

Workshops en bijeenkomsten

Regelmatig organiseert Connected bijeenkomsten of workshops op verschillende gebieden, zoals fotografie, social media, etc.. Meer informatie vind je op de website, in het Connected magazine of in onze nieuwsbrief

 

Fotografie

Een groot aantal van onze leden hebben een grote interesse voor fotografie. Deze leden ontmoeten elkaar in een online forum en op workshops Er worden foto's besproken, tips uitgewisseld. Daarnaast gaat men regelmatig samen fotograferen en worden er workshops georganiseerd.

 

Huiskamer

Met onze huiskamer "anno nu" kun je kennis maken met de nieuwste technologieën in en rond het huis. In deze ruimte laten we zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van moderne technologie in combinatie met multimediatoepassingen. Een televisie bedienen met spraakcommando's, draadloos presenteren op de tv en streaming muziekdiensten. Daarnaast laten we verschillende domoticatoepassingen zien voor comfort en veiligheid.

 

Voordelige aanbiedingen

Naast al het bovenstaande heeft Connected interessante, leuke en voordelige aanbiedingen voor onze leden. Je vindt deze terug op onze website, in ons magazine en in onze nieuwsbrief.
Een beeld krijgen van de aanbiedingen die we hebben? klik hier

 

Kortom: Get Connected!

Wij heten je graag welkom als nieuw lid! Om lid te worden: klik hier

 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored