VOLG ONS 

Aanmelden als lid

 Als lid van de PV Connected kun je gebruikmaken van alle diensten zoals aangeboden op onze website. Heb je een werkrelatie met ABN AMRO? Dan kun je direct lid worden via onze website. Heb je geen werkrelatie meer met de ABN AMRO, vanwege vertrek of pensionering, dan mag je gewoon lid blijven van de PV Connected. 

Het lidmaatschap van Connected kost € 27,50 per jaar. Deze contributie wordt aan het begin van het kalenderjaar automatisch geïncasseerd. Lid worden

LET OP! Na verzending van je gegevens ontvang je via e-mail een activeringslink. Pas als je daarop klikt, wordt je aanmelding definitief en ontvang je jouw lidmaatschapsnummer ... en 6x per jaar ons full-colour magazine Connected.

 

Kennismakingscadeau

Nieuwe leden mogen een kennismakingscadeau's kiezen:

  • Flat mouse van Dicota
  • Dicota Casual Style (laptop)tas 10-11.6 inch (nog 3 stuks)
  • Dicota Casual Style (laptop)tas 13-14.1 inch (15 stuks) 
  • Winechill, design wijnkoeler
  • Note-X: hellende standaard om laptop op ooghoogte te zetten om werken extra comfortabel te maken en nekklachten te voorkomen;
  • Stylus touchpen;
  • McAfee Internet Security 2016;
  • A5 notitieboek met whitelines link;
  • Dicota Casual Style tas.

 

Kado09

Niet vergeten

Register jezelf ook op onze website om hier van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken en te kunnen profiteren van de vele aanbiedingen. Tijdens deze registratie wordt je gevraagd om je lidnummer in te vullen. Deze heb je per mail ontvangen bij je aanmelding en staat ook op de toegezonden Connected magazine.

Afmelden Lidmaatschap

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door voor 30 november een e-mail te sturen naar de Ledenadministratie van de PV Connected (ledenadministratie.[antispam].@aaconnected.nl). Deze regeling kun je terugvinden in de statuten van de personeelsvereniging.

Als je je na 30 november afmeldt dan blijf je het volgende jaar nog lid en betaal je ook contributie. Dit geldt ook als je de incasso laat terugboeken. Dit zorgt bovendien voor extra administratiekosten bovenop je contributie, omdat de vereniging dan de incasso door een ander moet laten uitvoeren.

Per 01-12-2011 is het opzeggen in de Consumentenwet gewijzigd (Wet Van Dam). De Wet Van Dam geldt niet voor het opzeggen en verlengen van je lidmaatschap bij een (personeels)vereniging. Voor verenigingen gelden de regels van het verenigingsrecht.

Heb je geen werkrelatie meer met de ABN AMRO, vanwege vertrek of pensionering, dan mag je gewoon lid blijven van de PV Connected. Het lidmaatschap stopt niet automatisch bij het beëindigen van je werkrelatie.

Evenementen
Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 

Uitslag: Wanneer ik iets wil weten over entertainment en lifestyle dan kijk ik op:

AAConnected website
0x gestemd
  0%
PC-magazines
0x gestemd
  0%
Seniorenweb
0x gestemd
  0%
Google
4x gestemd
  100%
Anders
0x gestemd
  0%
Totaal aantal stemmen: 4
Facebook
Twitter
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored