icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Aanmelden als lid

Als lid van de PV Connected kun je gebruikmaken van alle diensten zoals aangeboden op onze website. Heb je een werkrelatie met ABN AMRO? Dan kun je direct lid worden via onze website. Heb je geen werkrelatie meer met de ABN AMRO, vanwege vertrek of pensionering, dan mag je gewoon lid blijven van de PV Connected. 

Het lidmaatschap van Connected kost € 30,- per jaar. Deze contributie wordt aan het begin van het kalenderjaar automatisch geïncasseerd.

Klik HIER om nu lid te worden en te profiteren van alle voordelen!

LET OP! Na verzending van je gegevens ontvang je via e-mail een activeringslink. Pas als je daarop klikt, wordt je aanmelding definitief en ontvang je jouw lidmaatschapsnummer ... en  ons full-colour magazine Connected.

Nieuwe leden krijgen een voucher voor een welkomstcadeau uit onze webshop.

  Ledenadministratie

  Voor wijzigingen in de ledenadministratie ben je als lid zelf verantwoordelijk. 
  Veel leden denken dat wijzigingen aangeleverd of verwerkt door HR deze door HR ook automatisch worden doorgegeven aan de Personeelsvereniging. De bank mag persoonlijke gegevens van medewerkers niet met ons delen.

  Wil je bijvoorbeeld van afdeling wisselen dan kun je je aanmelden op de afdelingspagina bij lid worden. Opzeggen doe je ook op de afdelingspagina: De url is gelijk aan "afdeling.pvabnamro.nl'  en staat op de afdelingspagina bij de contributie. Je moet ingelogd zijn op de afdelingspagina om je gegevens te kunnen muteren, vervolgens kun je bij 'mijn pva' je wijzigingen doorvoeren. Soms heeft "mijn pva" een andere naam zoals "mijn connected" of "mijn fietsclub". Dit is hetzelfde.

  Van aanmeldingen en opzeggingen krijg je een bevestiging op het bij ons bekende mailadres. Bewaar deze goed als bewijs van wijziging. De verwerking van deze mutaties is de verantwoordelijkheid van het afdelingsbestuur.

  Afmelden Lidmaatschap

  Je kunt je lidmaatschap opzeggen door voor 30 november op te zeggen op Mijn Connected. (inloggen verplicht) 

  Als je je na 30 november afmeldt dan blijf je het volgende jaar nog lid en betaal je ook contributie. Dit geldt ook als je de incasso laat terugboeken. Dit zorgt bovendien voor extra administratiekosten bovenop je contributie, omdat de vereniging dan de incasso door een ander moet laten uitvoeren. Deze regeling kun je terugvinden in de statuten van de personeelsvereniging.

  Heb je geen werkrelatie meer met de ABN AMRO, vanwege vertrek of pensionering, dan blijf je gewoon lid van de PV Connected. Het lidmaatschap stopt niet automatisch bij het beëindigen van je werkrelatie.

   

  Poll:

  Poll niet actief
  Evenementen
   
   
  Sonos ledenkorting

  Aanbiedingen

  Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

  Connected Magazine
  Connected logo 2014 colored