icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Vifa: Nieuwe klasse in draagbare bluetoothluidsprekers

afbeelding4

Vifa introduceert de ultra draagbare bluetooth speaker City: een nieuwe klasse in draagbare bluetooth luidsprekers. De City neem je overal mee naar toe en met Kiss ‘N’ Connect koppel je elke City in een oogwenk aan elkaar voor nog indrukwekkender geluid.  

De Vifa City bezit een uitdagend design met keuze uit zes onderscheidende kleurencombinaties. Bovendien beschikt de bluetoothluidspreker over een ijzersterke behuizing en een rijk, authentiek 360 graden geluid. Het design heeft een doorsnede van 10,5cm en een gewicht van slechts 300 gram.

Geluid

De Vifa City is voorzien van een 15mm tweeter en een 65mm woofer, elk voorzien van een eigen versterker. Het ronde design ondersteunt het 360 graden geluid dat met een breed bereik de ruimte moeiteloos vult. De Lithium-ion batterij zorgt ervoor dat je lang van je favoriete muziek kun genieten voordat je op moet laden. De Vifa-ontwerpers hebben met de City de grenzen opnieuw verlegd: een rijk authentiek geluid in een kleine, ijzersterke, duurzame behuizing met een gedurfd design.

De Vifa City is onder andere verkrijgbaar via Bol.com, e-styleaudio en Fonq. Het product heeft een adviesprijs van € 139,- (inclusief btw).

Info: www.vifa.dk

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored