icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Veilig met Verisure: € 400,- korting op een beveiligingspakket via Connected!

screenshot-1

Helaas wordt er in Nederland tijdens de feestdagen veruit het meest ingebroken. Dit loopt in sommige regio’s op tot 75 procent meer ten opzichte van de zomermaanden. Veel mensen denken dat er in Nederland weinig wordt ingebroken. Helaas bewijzen de cijfers het tegendeel, als we Nederland vergelijken met het Europees gemiddelde. Tijdens de donker maanden is dus een perfect moment om de mogelijkheden van een beveiligingssysteem te bekijken.

Alleen een camera bij de voordeur is een prima idee als je wilt zien wie er voor je deur heeft gestaan, of om achteraf te bekijken hoe inbrekers je woning zijn binnengekomen. Je hebt echter veel meer aan een systeem dat al vroegtijdig een inbraak kan detecteren en direct de politie of nooddiensten alarmeert bij een geverifieerd alarm. Verisure biedt de oplossing.

Verisure

Verisure is marktleider in Nederland en Europa op het gebied van alarmsystemen. De systemen bieden naast een hoop smart features vooral de beste beveiliging. Het is zo gemaakt dat bij de eerste seconden van een poging tot inbraak het alarm al afgaat, dus nog ruim voordat er iemand je huis is binnengekomen. Dit gebeurt door middel van de zogeheten Shocksensoren. Zodra het alarm is getriggerd, wordt dit geverifieerd door de aangesloten 24/7 meldkamer. In het geval van een geverifieerd alarm worden de beelden direct doormiddel van de Live View verbinding met de politie gedeeld. Hierdoor weten zij precies waar ze moeten zijn en wat er aan de hand is. De combinatie van de vroegtijdige detectie en de goede verificatie procedure zorgen ervoor dat het Verisure alarmsysteem jou en jouw gezin kan veilig houden.

screenshot-1

ZeroVision Rookgordijn

Daarnaast heeft Verisure deze kerst een revolutieop beveiligingsgebied toegevoegd aan het assortiment: ZeroVision. De ZeroVision zorgt ervoor dat bij een geverifieerd alarm de aangewezen ruimte binnen enkele seconden zal volstromen met een dikke rook. Wat hier uniek aan is, is dat de alarmmelding altijd wordt geverifieerd door twee operatoren van de meldkamer en jou, zodat je huis niet ineens vol staat met rook. Deze rook zorgt ervoor dat de inbrekers geen hand meer voor ogen zien. Hierdoor zullen ze geen spullen meer kunnen vinden en wordt een poging tot vluchten lastig, doordat ze geen uitgang kunnen vinden. Dit maakt de kans groter dat je spullen en gezin veilig blijven en de inbrekers gepakt worden. Daarnaast zijn de meeste inbrekers professionals. Als zij de preventieborden van Verisure herkennen, zullen zij bij voorhand al van de poging afzien.

Connected Aanbieding

Verisure biedt deze feestdagen een speciale aanbieding voor alle Connectedleden om dit innovatieve alarmsysteem tegen een zeer laag tarief aan te schaffen. Krijg via Connected gratis een beveiligingstudie en stel jouw beveiligingspakket samen met € 400,- korting op het basispakket, een gratis optiepakket naar keuze en drie extra sleutels. 

 

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored