icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Uplay+: dé abonnementsservice voor PC-games van Ubisoft

ubis-ucs13826-socialpostbundle-fb-insta-twt-nl2

ADVERTORIAL - Ubisoft had al een eigen PC applicatie, Uplay, speciaal voor PC-games. Via deze applicatie kunnen consumenten Ubisoft-games, zoals Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed Odyssey, Anno 1800, Ghost Recon Breakpoint en nog vele andere titels aankopen en spelen. Nu brengt Ubisoft een eigen abonnementsservice voor games naar de Uplay-applicatie, Uplay+. Het abonnement is op dit moment dus alleen af te sluiten voor PC games. Inmiddels heeft Ubisoft meer duidelijkheid gegeven over wat er allemaal binnen de abonnementsservice valt.

td-uplayprez6-01

Uplay+

De volledige gamecatalogus die vanaf 3 september 2019 naar Uplay+ komt is onthuld. Voor € 14,99 per maand biedt de nieuwe abonnementsservice onbeperkt toegang tot meer dan 100 games, inclusief nieuwe releases, klassiekers, premium edities** en extra content packs. Spelers die zich nu registreren voor Uplay+ hebben van 3 tot en met 30 september 2019 toegang tot een gratis testversie*, inclusief toegang tot de Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint bèta die van start gaat op 5 september 2019. Registreren kan via uplay.com of via https://store.ubi.com/nl.

Uplay+ is vanaf 3 september 2019 beschikbaar en spelers downloaden alle games rechtstreeks op een Windows PC. Bij de lancering bevat Uplay+ meer dan 40 premium edities**, wat wil zeggen dat spelers niet alleen de basisgame ontvangen, maar ook extra content, uitbreidingen en DLC’s, waaronder alle 48 Operators in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en alle achttien assassins uit de Assassin’s Creed-franchise.

Een mooie bijkomstigheid is dat Uplay+ straks te combineren is met zowel het betaalde als onbetaalde abonnement van de nieuwe streamingdienst Google Stadia, welk gelanceerd wordt in november. Vanaf dat moment heb je geen console meer nodig om spellen te spelen.

Verdere informatie en de volledige lijst van inbegrepen games is te vinden op store.ubi.com/nl/uplayplus/games.  


*Eén gratis testversie per Ubisoft Account van 3 t/m 30 september 2019. Om te beginnen met de proefperiode moeten spelers een geldige credit- of debetkaart voorleggen. Het volledige bedrag van de abonnementsservice (€ 14,99) wordt in rekening gebracht bij het verstrijken van de gratis proefperiode op 1 oktober 2019, tenzij spelers via uplayplus.ubisoft.com opzeggen voor 30 september (23:59 uur). Aanvullende voorwaarden en condities zijn van toepassing, inclusief leeftijds- en territoriale beperkingen: voor meer informatie, ga naar de FAQ-sectie op uplayplus.ubisoft.com. Dit is een promotionele aanbieding en is onder voorbehoud van wijzigingen. Ongeldig indien wettelijk verboden.

**Premium of speciale edities van games (bijvoorbeeld: Ultimate/Gold/Deluxe Editions) bevatten mogelijks niet alle premium-inhoud via Uplay+.

Evenementen
JUN
20
Start Connected outletstore

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

SEP
27
Bronstocht

Evenement | 05:15 - 08:15 | Nunspeet

Ieder jaar in de maanden september en oktober vindt er o.a. op de Veluwe een spectaculair schouws...

OKT
5
Drone Festival

Evenement | Assen

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt op het TT Circuit Assen het grootste outdoor drone festival van ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond woensdagavond 29 mei 2019 van: 17:00-21:00 Voorwaar...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored