VOLG ONS 

Ultieme Home Cinema beleving bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid

Film echt beleven? Een Home Cinema is dé manier om thuis van films te genieten zoals je dat in de bioscoop gewend bent of nog veel beter.... Beter Beeld & Geluid in Hilversum is al jaren dé specialist in de Benelux voor het waarmaken van prachtige thuisbioscopen.

Tekst: redactie

‘Het evenaren of overtreffen van de bioscoopervaring’, dat is het het doel volgens Beter Beeld & Geluid. Daar hoort natuurlijk een groot scherm bij met topklasse surround geluid. Bij het kiezen en afregelen van alle apparatuur die daarvoor nodig is, komt nogal wat expertise kijken. Die expertise is in Nederland redelijk dun gezaaid en wie het beste van het beste wil, komt vroeg of laat bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum terecht.

De trends

Nieuwe revolutionaire technieken in beeld en geluid hebben in de laatste twee jaar ervoor gezorgd dat de filmervaring veel meer verfijning en realisme kent dan ooit hiervoor. Met Ultra HD (UHD) is het aantal beeldpunten van 1920x1080 (Full HD) toegenomen naar 3840x2160. Voeg daarbij het grotere kleurbereik en HDR (high dynamic range) toe en de beelden zijn veel natuurlijker en rijker geworden met een veel groter contrast.

Het menselijk oog kan licht zien van het diepste zwart tot het felste wit en HDR probeert dichter bij dit ideaal te komen. Geluid is voor het eerst nu echt in 3D. Met plaatsing van 'hoogtekanalen’, zullen vliegtuigen die overvliegen ook ECHT over de kijker heen vliegen. Films met dit soort geluid hebben een ‘Dolby Atmos’ of ‘DTS:X’ logo. Goed afgeregeld geluid zorgt ervoor dat je compleet in de actie wordt ondergedompeld, waardoor je je werkelijk in een andere omgeving waant.

Het ontwerp

Een thuisbioscoop is het mooist als je een aparte filmkamer kan maken. Maar ook in de woonkamer kan een surround installatie worden gemaakt, zelfs bijna volledig onzichtbaar! In diverse prijsklassen is het mogelijk een mooie Home Cinema te realiseren.

Wij vinden het erg belangrijk dat de te bouwen droombioscoop volledig voldoet aan de verwachtingen. Vandaar dat er een grondige voorbespreking aan een ontwerp voorafgaat, waarin samen alle wensen en mogelijkheden worden besproken. Bij het ontwerp houden we rekening met alle factoren: de geschikte componenten, de akoestiek en aankleding van de ruimte, maar ook de plaatsing van de luidsprekers, kijker en scherm. Allemaal belangrijk voor de mooiste film- en muziekbeleving!

Over Beter Beeld & Geluid

Door onze aandacht voor details bent u altijd zeker van een optimaal eindresultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken en onze eigen Referentie Home Cinema te beleven.  

Beter Beeld & Geluid Hilversum
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
tel: 035-6215346
email: ofni.[antispam].@beterbeeldengeluid.nl
web: www.beterbeeldengeluid.nl

Evenementen
AUG
1
Start Online veiling ProbeerService

Evenement

DEC
31
Veiling ProbeerService van augustus t/m december

Evenement | Online: https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum#

Op ons forum https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum/veiling-probeerserviceartikelen gaan...

 

Poll:

Poll niet actief
Facebook
Twitter
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored