icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Uit of toch maar even aan

iphone-providers

 

Eindelijk is het gedaan, reikhalzend heb ik er naar uitgekeken! Niet meer op zoek naar een hotspot of een buitenlandse simkaart tijdens mijn Europese tripjes. Niet meer continu mijn MB-verbruik checken.

Vanaf 15 juni is het officieel gedaan met de roamingkosten in de Europese Unie.

Als budgettraveler biedt dat mogelijkheden. Ik hoef nu niet meer van tevoren te bedenken welke kaarten ik offline beschikbaar moet maken in Google Maps. Niet meer eerst op zoek naar een Starbucks of McDonalds voor wifi om een Ubertaxi te bestellen.

Het leven wordt weer wat gemakkelijker en het thuisfront kan nog makkelijker mee op reis. Mijn moeder kan ik nu live via FaceTime of andere videoverbinding  meenemen door de straten van Rome.

Ik hoef in Parijs niet meer te gokken waar ik mijn Vélib' huurfiets kan inleveren.

Aan de andere kant, er is wel wat voor die mobiele stilte te zeggen. Zwerven door straatjes zonder te weten waar de weg heen leidt. De omgeving met al je zintuigen opnemen zonder de afleiding van whatsappjes. Een restaurant op goed geluk uitkiezen zonder eerst alle reviews te checken. Gewoon genieten van alles wat op je afkomt.

Vanaf 15 juni is de keuze aan mezelf wanneer ik Europa verken, aan of uit? Ik ken mezelf goed genoeg dat het toch wel heel vaak aan zal zijn.

Gewoon genieten….

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored