icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Twee simpele toevoegingen: gigantische fotoverbetering

5watt2

Fotografeer jij wel eens in een studio? Of je nu een hobbykamer hebt omgetoverd om betere portretten te schieten of wel eens bij vrienden langsgaat om te fotograferen: met de simpele aanvulling van een LED lamp verbeter je de kwaliteit van jouw fotografie gigantisch. Weinig merken kennen LED licht beter dan Bresser. De Pocket Light 9W (Watt) en 5W zijn een aanrader waard.

Beide varianten worden in Nederland aangeboden door Bresser Nederland - Folux, zijn lichtgewicht en bevatten een lithiumoplaadbare batterij. Opladen gaat via USB Type-C en een volle batterij stelt je in staat om 60 tot 80 minuten te belichten. Belichting werkt optimaal in een studio, maar ook buitenshuis merk je direct dat er een wereld van fotomogelijkheden opengaat. de 5W-variant weegt slechts 135 gram; de 9W-variant 240 gram, dus zijn beide Pocket Lights ideaal voor onderweg.

Portret- en productfotografie

Bresser LED lampen zijn uitstekend te gebruiken bij portret- en productfotografie. De maximale kleurtemperatuur van 5600K is te vergelijken met daglicht. Een groot voordeel van LED lampen is dat ze niet warm worden en daardoor zonder enig risico langdurig gebruikt kunnen worden.


PROMOTIE! Gebruik kortingscode connected2020 in de winkelwagen van www.folux.nl en ontvang 10 procent korting.


Bresser Pocket Light 5W

De Bresser Pocket Light 5W is een LED lamp die bestaat uit 64 SMD LED-diodes. Door het kleine, compacte formaat past de lamp eenvoudig in een broekzak of tas. Met een CRI-waarde van boven de 95 en een brede 120°-bundelhoek die 500 lumen levert, beschik je over eindeloze mogelijkheden. De helderheid is traploos van 10 procent naar 100 procent in te stellen. De Bresser Pocket Light 5W heeft een stevige en duurzame behuizing van aluminium. kooptip-connectedDe set wordt zeer compleet geleverd. Zo is de Pocket Light breed inzetbaar en ideaal voor de outdoor videoen fotograaf. Bovendien gaat de Bresser Pocket Light 5W - dankzij een ingebouwde lithium-oplaadbare batterij en USB Type-C-oplaadpoort - gemiddeld 60 minuten mee.

Adviesprijs: € 59,-
Info: folux.nl/bresser-pocket-light-5w 

5watt2

Bresser Pocket Light 9W

De Bresser Pocket Light 9W bestaat uit 96 SMD LED-diodes. Ook deze variant past met gemak in een broekzak of tas. Terwijl de CRIwaarde van boven de 95 en brede bundelhoek gelijk zijn aan de 5W-versie, levert de 9W 800 lumen. Ook de 9W-variant heeft een traploos instelbare kleurtemperatuur. De Pocket Light 9W uiterst duurzaam en beschikt over een lithium-oplaadbare batterij en USB Type-Coplaadpoort.kooptip-connected Daarentegen gaat deze variant gemiddeld 80 minuten mee, 20 minuten langer dan de 5W. Tot slot beschikken beide typen over een boost optie, waarmee je op momenten naar wens een tijdelijke, hogere maximale helderheid in kan stellen.

Adviesprijs: € 89,-
Info: folux.nl/bresser-pocket-light-9w 

9watt3-bew

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 1 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
1
Workshop Urbexfotografie Kandschaftpark Duisburg

Evenement | 13:00 - 17:00 | Besucherzentrum Landschaftpark Duisburg

WORKSHOP URBEXFOTOGRAFIE LANDSCHAFTSPARK DUISBURG Ontdek de magie van urbexfotografie (urban ex...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 2 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored