icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

TomTom introduceert de Bandit-actiecamera

20150506 TomTom Bandit

Hoewel je bij TomTom gelijk denkt aan navigatiesystemen, doet en maakt het bedrijf meer. Zoals actioncamera's bijvoorbeeld. De Bandit is de eerste actioncamera van TomTom, gericht op het snel en gemakkelijk kunnen delen van gefilmde content zonder uren te hoeven monteren.

Met de Bandit kun je filmen in 1080p met 30 of 60 fps. Filmen in 4K kan ook, maar dan ben je beperkt tot 15 fps. De camera heeft een groothoeklens en een 16 megapixel CCD sensor. Het apparaat is waterdicht en video's worden op een sd-kaart aangesloten.

Het editen van de video's gebeurt via een bijbehorende app. Een leuke functie van de app is de mogelijkheid om te editen door de smartphone te schudden. Dan wordt er een automatische edit met hoogtepunten gemaakt, die bepaald worden door de sensoren in de camera. Die registreren snelheid, hoogte, g-krachten en acceleratie. Ook kan de camera gekoppeld worden aan het gps-horloge van TomTom waarmee je hartslag gemeten wordt. Verder kun je zelf hoogtepunten markeren in je edit. Downloaden van de video's naar je computer kan natuurlijk ook, via bluetooth, wifi of usb.

De camera komt deze maand in de winkel te liggen met een adviesprijs van 429 euro.

 

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored