icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Sporten zoals jij wilt: Avanca D1 sportheadset

001-avanca-d1-sports-headset-neon-yellow-3000x2000-ls

Of je nu het weer trotseert en lekker buiten sport, of je liever in het zweet werkt in de sportschool, voor elke sporter zijn er handige en mooie gadgets verkrijgbaar. Zoals deze sportheadset van Avanca.

Tekst: redactie

De Avanca D1 Sports Headset is een must have voor alle hardlopers, fietsers en frequente sportschoolbezoekers. Ultralicht, draadloos en speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de headset nooit uit je oren valt. Gebruik Bluetooth of NFC om de headset aan te sluiten op een smartphone, SmartWatch, MP3-speler of een ander Bluetooth-apparaat en luister naar je favoriete muziek of audio coaching tijdens je workout. De in-ear oordopjes komen in drie maten voor een perfecte pasvorm en hoge kwaliteit geluidservaring. Met een breed frequentiebereik geniet je van muziek met een warm en diep stereogeluid. Je bestuurt de headset via single-touch, hiermee pas je het volume aan, sla je nummers over en beantwoord je moeiteloos gesprekken. De headset is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, coral en neon geel, dus is er voor iedereen wel een headset verkrijgbaar.

Prijs: € 59,95
Info: www.avancaproducts.com

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored