icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Review: Pixum | Foto op canvas

image 2

Als je besluit één van je mooiste foto's af te laten drukken, wil je natuurlijk dat de kwaliteit van de afdruk en het materiaal van jouw keuze precies aan je wensen voldoet. We namen de proef op de som bij Pixum.nl, de afdrukcentrale waar je terecht kunt voor diverse wanddecoraties, fotoboeken en allerhande leuke fotocadeau's.

We kozen een foto en bestelden deze op canvas bij Pixum. Het bestelproces verliep soepel. In de online editor op Pixum.nl kies je het materiaal en formaat van jouw keuze en upload je je de foto. Vervolgens kun je deze verschuiven naar de gewenste plek en eventueel de beeldverhouding aanpassen of filters en tekst toepassen op je foto.

wand4

Snelle levering

Nadat we de bestelling plaatsten, kregen we netjes een bevestiging dat alles goed was ontvangen. In de dagen erna werden we per mail op de hoogte gehouden van de voortgang en de prognose van de leverdatum. De drukken arriveerden ruim binnen de door Pixum opgegeven periode, werden geleverd met een handig ophangsetje en waren bovendien goed beschermd ingepakt.

Kwaliteit afdruk

De kwaliteit van de afdruk en het gekozen materiaal valt absoluut niet tegen. De fijne textuur van het canvas laat de foto met zijn rijke contrasten goed tot zijn recht komen. En ook zijn we zeer te spreken over de kleuren die van het linnen af lijken te spatten. De kleuren zijn precies zoals we de foto hebben aangeleverd.connected-award-pixum-canvas

Conclusie | Pixum

Ben je er aan toe om jouw woonkamer tot privémuseum om te toveren of ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een gepassioneerde fotografieliefhebber? Bij Pixum kun je terecht voor hoogwaardige fotocadeau's. Het canvas dat wij ontvingen voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook het bestel-proces en de levertijd bevielen ons. Twijfelen of een foto op canvas een goed idee is, dat hoeft dus niet. Het moeilijkste is eigenlijk het uitkiezen van je favoriete foto. Succes!

Info: pixum.nl

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle pro...

JAN
1
PC voor privé project

Evenement

Wij zijn bezig een mooi assortiment van verschillende merken en types samen te stellen tegen inte...

Poll: Als ik een nieuwe computer voor privégebruik zou kopen dan het ik een voorkeur voor

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored