icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Review: Pixum | Foto op canvas

image 2

Als je besluit één van je mooiste foto's af te laten drukken, wil je natuurlijk dat de kwaliteit van de afdruk en het materiaal van jouw keuze precies aan je wensen voldoet. We namen de proef op de som bij Pixum.nl, de afdrukcentrale waar je terecht kunt voor diverse wanddecoraties, fotoboeken en allerhande leuke fotocadeau's.

We kozen een foto en bestelden deze op canvas bij Pixum. Het bestelproces verliep soepel. In de online editor op Pixum.nl kies je het materiaal en formaat van jouw keuze en upload je je de foto. Vervolgens kun je deze verschuiven naar de gewenste plek en eventueel de beeldverhouding aanpassen of filters en tekst toepassen op je foto.

wand4

Snelle levering

Nadat we de bestelling plaatsten, kregen we netjes een bevestiging dat alles goed was ontvangen. In de dagen erna werden we per mail op de hoogte gehouden van de voortgang en de prognose van de leverdatum. De drukken arriveerden ruim binnen de door Pixum opgegeven periode, werden geleverd met een handig ophangsetje en waren bovendien goed beschermd ingepakt.

Kwaliteit afdruk

De kwaliteit van de afdruk en het gekozen materiaal valt absoluut niet tegen. De fijne textuur van het canvas laat de foto met zijn rijke contrasten goed tot zijn recht komen. En ook zijn we zeer te spreken over de kleuren die van het linnen af lijken te spatten. De kleuren zijn precies zoals we de foto hebben aangeleverd.connected-award-pixum-canvas

Conclusie | Pixum

Ben je er aan toe om jouw woonkamer tot privémuseum om te toveren of ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een gepassioneerde fotografieliefhebber? Bij Pixum kun je terecht voor hoogwaardige fotocadeau's. Het canvas dat wij ontvingen voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook het bestel-proces en de levertijd bevielen ons. Twijfelen of een foto op canvas een goed idee is, dat hoeft dus niet. Het moeilijkste is eigenlijk het uitkiezen van je favoriete foto. Succes!

Info: pixum.nl

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 1 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
1
Workshop Urbexfotografie Kandschaftpark Duisburg

Evenement | 13:00 - 17:00 | Besucherzentrum Landschaftpark Duisburg

WORKSHOP URBEXFOTOGRAFIE LANDSCHAFTSPARK DUISBURG Ontdek de magie van urbexfotografie (urban ex...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 2 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored