icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Review: Pixum | Foto op aluminium

image 3

Een foto aan de muur, het moet wel precies naar je wens zijn. We namen de proef op de som bij Pixum.nl, de afdrukcentrale waar je terecht kunt voor diverse wanddecoraties, fotoboeken en allerhande leuke fotocadeau's.

We kozen een foto en bestelden deze op aluminium bij Pixum. We zijn erg benieuwd of de heldere kleuren in onze foto eenmaal geprint nog steeds zoveel indruk maken. Het bestelproces verliep soepel. In de online editor op Pixum.nl kies je het materiaal en formaat van jouw keuze en upload je je de foto. Vervolgens kun je deze verschuiven naar de gewenste plek en eventueel de beeldverhouding aanpassen of filters en tekst toepassen op je foto. Bij de foto op aluminium kiezen we voor een handig klemsysteem dat de juiste stevigheid bereikt om de foto op te hangen, zonder dat daarbij de print wordt beschadigd.

wand3

Snelle levering

De afdruk op aluminium wordt snel en correct geleverd. Tijdens het bestelproces krijgen we netjes een bevestiging en in de dagen erna worden we per mail op de hoogte gehouden van de leverdatumprognose. Geen verrassingen dus!

Kwaliteit afdrukconnected-award-pixum-al

Het belangrijkste en spannendste is natuurlijk de kwaliteit van de afdruk en het gekozen materiaal. En dat viel absoluut niet tegen. Van de foto op aluminium zijn we zeer onder de indruk. Al dwars door het beschermende folie waarin de foto is ingepakt, stralen de kleuren ons tegemoet. Het rijke contrast van de foto is behouden en de afdruk is precies zoals de foto is aangeleverd.

Conclusie

Heb je binnenkort een expositie of ben je toe aan iets nieuws aan de muur of op zoek naar een mooi cadeau voor een ander? Bij Pixum kun je terecht voor hoogwaardige afdrukken op diverse materialen. De foto op aluminium die wij ontvingen voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook het bestelproces en de levertijd bevielen ons. Het moeilijkste is eigenlijk het uitkiezen van je favoriete foto. Succes!

Info: pixum.nl

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 1 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
1
Workshop Urbexfotografie Kandschaftpark Duisburg

Evenement | 13:00 - 17:00 | Besucherzentrum Landschaftpark Duisburg

WORKSHOP URBEXFOTOGRAFIE LANDSCHAFTSPARK DUISBURG Ontdek de magie van urbexfotografie (urban ex...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 2 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored