icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Review Nest thermostaat

20141210 nest2

De Nest thermostaat is een nieuwe slimme thermostaat. Nu zijn er meer producten die dit claimen, maar deze is op een elementair vlak anders.  Waar de gemiddelde  thermostaat niet meer is dan een dom klokje die de CV in en uit schakelt,  houdt deze thermostaat bij wanneer je komt en gaat.

De Nest schakelt de CV een tandje terug als je plotseling  besluit om ’s avonds na het werk gezellig uit eten te gaan, in plaats van thuis op de bank te zitten. Ook leert de thermostaat jouw patroon en voorkeuren aan, zodat je eigenlijk geen schema hoeft in te stellen. Mocht je het toch anders willen dan kun je met de gebruiksvriendelijke app de thermostaat ook op afstand bedienen. In combinatie met de rook- en koolmonoxidemelders van hetzelfde merk kan ook elders in huis geconstateerd worden dat je aanwezig bent, en  blijft het huis lekker warm. Uiteraard kun je het instellen zoals je wilt, maar naast comfort verhogend, werkt het besparend en is het een milieuvriendelijk product. Wat mij betreft een voorbeeld van hoe nieuwe technologie zou moeten werken. Daar heb ik graag wat voor over. Onder meer te koop bij Mediamarkt .

 

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

NOV
26
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 26 november 2019 van: 17:00-21:00 Voor...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

MediaMarkt Arena, Amsterdam ledenkoopavond dinsdagavond 17 december 2019 van: 17:00-21:00 ...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored