icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Refurbished Apple-producten: de perfecte combinatie tussen nieuw en tweedehands?

advertorial-connected

Deze mensen gebruiken het extraatje veelal om hun spaarrekening aan te vullen om op die manier een buffer op te bouwen voo noodgevallen. Echter, het vakantiegeld wordt ook steeds vaker gebruikt voor het aanschaffen van grote aankopen, zoals Apple-producten.

Door de unieke vormgeving van producten is Apple mateloos populair, maar de producten staan wel bekend als prijzig. De meeste mensen hebben dan ook niet genoeg aan hun vakantiegeld om een nieuwe Mac aan te schaffen. Een goed alternatief is een refurbished Mac.

Wat is refurbished?

Refurbishen is het professioneel reviseren van eerder gebruikte apparatuur. Een refurbished Mac wordt ontdaan van eventuele data, uitgebreid getest, grondig gereinigd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer volledig in orde te zijn. Refurbished wordt steeds populairder doordat het vele voordelen biedt.

Duurzaamheid

Grondstoffen worden schaarser en de afvalberg groeit. Hierdoor wordt de behoefte aan een effectiever en efficiënter economisch systeem steeds groter en groeit de aandacht voor de circulaire economie. In het circulaire economische systeem worden alle gebruikte materialen van een product ingezet voor het produceren van hetzelfde of een ander product zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor wordt de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen gemaximaliseerd en waarde-vernietiging geminimaliseerd. Het concept van refurbished past perfect binnen de principes van de circulaire economie.

Prijs, kwaliteit en zekerheid

Alhoewel steeds meer mensen waarde hechten aan milieu en duurzaamheid, blijven veel andere factoren belangrijk voor de aankoop van een Mac. Voorbeelden hiervan zijn prijs, kwaliteit en zekerheid. Doordat er mogelijk gebruikssporen zichtbaar zijn, is de prijs van een refurbished Mac beduidend lager. Daarentegen kan een goede technische kwaliteit worden gegarandeerd doordat het product volledig wordt getest. Bovendien worden refurbished Macs geleverd met garantie. Hierdoor biedt de aankoop van refurbished dezelfde zekerheid als nieuw, maar dan voor een lagere prijs.

Waar moet je op letten?

Prijs, kwaliteit, zekerheid en duurzaamheid zijn belangrijke redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een refurbished Mac. Om te bepalen bij welke aanbieder je het beste een refurbished Mac kunt kopen, is het belangrijk om te letten op factoren zoals betrouwbaarheid, garantietermijn, retourbeleid, verzendmogelijkheden en natuurlijk het aanbod.

iUsed Store

Een webshop gespecialiseerd in refurbished Macs is iUsed Store. Bij iUsed Store worden alle producten gratis geleverd met 24 maanden garantie. Doordat iUsed Store alleen producten op de webshop toont die per direct beschikbaar zijn, worden alle bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de levering hiervan zijn er vele mogelijkheden, waardoor je zelf kunt kiezen waar en wanneer je het pakket in ontvangst wilt nemen. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Mocht je onverhoopt te maken krijgen met een defect, dan kun je de reparatie laten uitvoeren bij een servicepunt bij jou in de buurt.

www.iUsed.nl

 voor het volledige artikel
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 1 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

AUG
14
Schnitzeljacht 2021

Evenement | 10:00 - 19:00 | Dragonstudio, Dragonstraat 16, 5044 HR Tilburg

Schnitzeljacht Connected geeft je de mogelijkheid om op zaterdag 14 augustus 2021 deel te nemen...

SEP
1
Workshop Urbexfotografie Kandschaftpark Duisburg

Evenement | 13:00 - 17:00 | Besucherzentrum Landschaftpark Duisburg

WORKSHOP URBEXFOTOGRAFIE LANDSCHAFTSPARK DUISBURG Ontdek de magie van urbexfotografie (urban ex...

SEP
17
Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet

Evenement | deel 2 / 2 | Thuis

De online ‘Stoomcursus Smartphone Fotografie en Snapsheet’ Dé online smartphonecursus bomvo...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored