icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32


IKEA TRADFRI LED


  • Eenvoudig aan de slag met een kant-en-klare TRÅDFRI smart set, die bestaat uit de afstandsbediening en een E27 TRÅDFRI led-lamp (grote fitting) met gekleurd en wit spectrum.
  • Je kan de stemming in de kamer snel en gemakkelijk veranderen door de verlichting te dimmen en de kleur van de verlichting te wijzigen.
  • Wanneer je de TRÅDFRI verbindingshub en app toevoegt kan je meerdere groepen lichtbronnen maken en die op verschillende manieren sturen.

Goed om te weten

Uitsluitend te gebruiken met producten van IKEA slimme verlichting. Niet geschikt voor gebruik met een vast geïnstalleerde dimmer. Met de TRÅDFRI afstandsbediening kan je de verlichting dimmen zonder vaste installatie. Met de TRÅDFRI afstandsbediening stuur je maximaal 10 led-lichtbronnen die zich allemaal identiek gedragen. Aan, uit, dimmen en wisselen tussen in totaal 9 kleuren/witte tinten. Wanneer je de TRÅDFRI hub (voegen we toe ls er vraag naar is) en de app TRÅDFRI toevoegt kan je wisselen tussen in totaal 20 verschillende kleuren/witte tinten. Je kan meerdere groepen lichtbronnen maken en ze op verschillende manieren sturen. Door de magneet kan je de afstandsbediening makkelijk vastzetten aan de wandbevestiging of andere metalen oppervlakken. De afstandsbediening heeft een maximale reikwijdte van 10 meter wanneer deze niet wordt geblokkeerd door muren. Je kan je set zo uitbreiden dat je max. 10 led-lampen, led-lichtpanelen of led-lichtdeuren kan sturen die zich allemaal identiek gedragen - dimmen, aan, uit of stapsgewijs van kleur veranderen.


Per direct beschikbaar

  Terug naar productoverzichtEvenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored