icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32


Apple watch


De Apple Watch is de smartwatch die jou op de hoogte houdt van alle informatie die voor jou interessant zijn. De Apple Watch draait op watchOS besturingssysteem die jouw zelf-ingestelde notificaties geeft van bijvoorbeeld het weer, verkeer of vliegtijden. Heb je je handen niet vrij, geen probleem je kunt je Apple Watch ook met je stem besturen. 

Antwoord in een handomdraai
Je hebt niet altijd genoeg tijd om een lang antwoord te typen op een berichtje of e-mail. Met Apple Watch is het heel eenvoudig om een snel en toch duidelijk antwoord te sturen. Een tikje is voldoende om een kort standaardbericht te sturen op basis van het berichtje en de bewoordingen die je het meeste gebruikt. 

Activiteiten tracker
Of je nu wandelt, hardloopt, fietst of bepaalde fitnessapparatuur gebruikt, Apple Watch weet je tijdens je training gemotiveerd te houden. De Watch helpt je bij het stellen van je doelen, houdt je vorderingen bij, laat iets horen als je een belangrijke mijlpaal hebt bereikt en geeft na afloop een compleet overzicht van je inspanningen. Zo kun je je eigen prestaties evenaren of je persoonlijke record verbeteren. 

Sportbandje
Het horlogebandje uit de sportcollectie is gemaakt van hoogwaardig fluorelastomeer. Dit maakt ze niet alleen sterk maar ook verrassend licht en zacht. Het soepele materiaal valt mooi rond je pols en voelt prettig op je huid. Dankzij de innovatieve pinsluiting valt het uiteinde weg onder het bandje.


Beschikbaar over ± 76 dagen
U kunt uzelf op de wachtlijst plaatsen door te reserveren.

  Terug naar productoverzichtEvenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored