icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Binnenkort in de probeerservice: Harman Kardon Citation 200

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
Premium draadloze en portable Design speaker voorzien van accu. Deze HK Citation 200 maakt gebruik van wifi als ook Bluetooth en kan geintegreerd worden binnen een mulitroom systeem gebruik makende van google Chromeca...

Binnenkort in de probeerservice: JBL Music link

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt zowel via wifi als bluetooth je muziek vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de in...

Connected Youtube kanaal

Datum: 16 september 2020  -  Categorie: Algemeen
Wist je dat Connected zijn eigen YouTube kanaal heeft, waar we nuttige tips delen over allerlei onderwerpen. Wifi thuis, op vakantie, handige producten........ Op verzoek kunnen we ook zaken bespreken waar jullie mee...

Polaroid Originals: OneStep 2

polaroid

De moeder van de instant-foto’s is weer terug met een nieuwe camera en nieuwe film. De OneStep 2 is ontworpen als opvolger van de Polaroid OneStep die instant-fotografie 40 jaar geleden zo populair maakte.

Tekst: redactie

De nieuwe OneStep 2 is een instant-camera met een minimalistisch ontwerp dat daardoor voor iedereen zeer makkelijk in gebruik moet zijn. De camera heeft een modern ontwerp, maar doet desondanks toch denken aan de Polaroid OneStep die vier decennia geleden enorm populair was. Die camera stond maar liefst vier jaar lang op plek nummer 1 in de verkoopstatistieken van instant-camera’s.

Intuïtief

De camera is uitgerust met een flitser, een zelfontspanner en een stevige accu waarmee je maar liefst 60 dagen foto’s kan maken. Verder zijn er slechts enkele knoppen op de camera te vinden, waardoor de OneStep 2 heel intuïtief en eenvoudig te bedienen is. De OneStep 2 camera werkt met alle types i-Type Film en 600 Film, waardoor je heel veel keuze hebt en meer vrijheid voor expressie. Het zit allemaal in het ‘moment’. De films zijn beschikbaar in zowel kleur als zwart-wit, zodat je zelf kunt kiezen of je kleurrijke of juist monochrome foto’s wilt maken. Gelijk met de camera komt ook de derde generatie films die nog beter van kleur en contrast zijn. De film is ontwikkeld om de speciale sfeer waar Polaroid bekend mee is geworden goed vast te leggen.

Polaroid

In 1937 introduceerde Edwin Land het legendarische merk Polaroid dat in de loop der tijd een synoniem werd voor instant-foto’s. In 2001 ging het bedrijf, door de opkomst van digitale fotografie, failliet en in 2008 sloot de laatste filmfabriek de deuren. Deze fabriek werd later opgekocht door ‘The Impossible Project’ dat een grote passie had voor instant-fotografie en dit graag terug op de markt wilde brengen. Vorig jaar introduceerde Impossible dan ook de Impossible I-1, een instant-camera met interessante nieuwe functies.

Prijs: € 120,-
Info: eu.polaroidoriginals.com / transcontinenta.nl

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored