icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Binnenkort in de probeerservice: Harman Kardon Citation 200

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
Premium draadloze en portable Design speaker voorzien van accu. Deze HK Citation 200 maakt gebruik van wifi als ook Bluetooth en kan geintegreerd worden binnen een mulitroom systeem gebruik makende van google Chromeca...

Binnenkort in de probeerservice: JBL Music link

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt zowel via wifi als bluetooth je muziek vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de in...

Connected Youtube kanaal

Datum: 16 september 2020  -  Categorie: Algemeen
Wist je dat Connected zijn eigen YouTube kanaal heeft, waar we nuttige tips delen over allerlei onderwerpen. Wifi thuis, op vakantie, handige producten........ Op verzoek kunnen we ook zaken bespreken waar jullie mee...

Plannen voor de zomer: dit is waarom je er vroeg bij moet zijn

vroegboeken

vroegboeken

Juist op het moment dat de zomer nog ver weg lijkt is het slim toch al je vakantie te plannen. Lastig, want je hebt waarschijnlijk nog geen idee waar je heen moet. Toch heeft vroegboeken teveel voordelen om het niet te doen. We zetten de drie p’s voor je op een rij.

Tekst: redactie

De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn de beste tijd om alvast vooruit te plannen voor de zomer. Niet altijd makkelijk, want je zit met je hoofd nog lang niet bij zon, zee en strand. Toch is het zaak om even in die modus te komen en je reis te boeken. Maar waarom eigenlijk?

Prijs

De voornaamste reden is natuurlijk de prijs. Normaliter geldt: hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je uiteindelijk reist. Diverse reisorganisaties hebben voor vroege boekers een speciaal gedeelte op hun website ingericht: hier kun je overzichtelijk alle prijzen zien en dus het voordeel van een vroege boeking.

De gunstige prijs voor vroegboeken geldt zowel voor een reis die je via een reisorganisatie boekt, als voor het transport en de plek waar je vakantie viert. Tip wanneer je een reis met het vliegtuig wilt boeken: browse anoniem, anders worden prijzen automatisch verhoogd door tracking cookies die op je computer worden opgeslagen.

Plek

Ten tweede: er is altijd plek. Dit betekent dat het wel heel hard storm moet lopen wil de reis van jouw keuze niet meer beschikbaar zijn. Als je in je eentje reist is het verkrijgen van een plek, of het nu om het vliegtuig of een hotel gaat, nog niet zo’n probleem. Reis je echter met een gezin met een of meerdere kinderen, dan wordt het een heel ander verhaal. Zo wil je natuurlijk dat het gekozen hotel ook kindvriendelijk is om maar wat te noemen.

Boek je vroeg, dan ben je er van verzekerd dat jouw gekozen hotel beschikbaar is. Bovendien kun je kiezen voor de services die je wilt. Je zit dus niet vast aan een half-pension, terwijl je eigenlijk all-inclusive wilde.

Pret

Natuurlijk, de aantrekkelijke prijs en garantie op een plek voor je reis zijn de voornaamste voordelen. Er is echter nog een ander - misschien wel het leukste - voordeel: de voorpret! Want boek je vroeg en ben je verzekerd van de reis, dan kun je direct beginnen met het uitkijken naar je reis en je vakantie helemaal inrichten. Koop bijvoorbeeld een boek over het land waar je naartoe gaat en lees je in over de gewoontes en gebruiken van de bevolking.

Nog leuker wordt het wanneer je inzoomt op de regio waarin je verblijft. Je kunt dan alvast beslissen welke plekken en bezienswaardigheden je wilt bezoeken bijvoorbeeld. Maar let wel op: pin je niet té vast op de planning die je maakt, want flexibiliteit op reis zorgt ervoor dat je nieuwe onverwachte dingen ontdekt, iets wat een reis nu juist zo bijzonder kan maken.

Vroegboeken versus last minute

Wil je goedkoper reizen, dan is naast vroegboeken ook last minute- een optie. Waar kies je nou voor? Het voordeel van vroegboeken is zekerheid. Bij een last minute-reis moet je maar zien wat voor reis je ter beschikking hebt en wat hier allemaal bij is inbegrepen. Bovendien is het prijsvoordeel van last minute-reizen - door het scherpe inkopen van tour operators - helemaal niet zo groot meer, vergeleken met reguliere- of vroegboekreizen.

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored