icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Pixum-Kalender

20141227 Pixum App Banner

Een kalender in huis hebben is niet alleen handig, maar ook leuk om naar te kijken. Dan moeten er natuurlijk wel mooie foto’s op staan en daar kun je zelf voor zorgen, door zelf een kalender te maken met je eigen foto’s.

Met de Pixum-kalender blijkt dit alles behalve moeilijk te zijn. Dankzij de simpele interface is het maken van een kalender een fluitje van een cent. Op de website heb je de keuze uit verschillende soorten en formaten kalenders. Ook is het mogelijk om uit diverse soorten papier te kiezen. Hierin zijn variaties als premium papier met zijdeglans of echt fotopapier. Zelfs de achtergrond van de kalenders is zelf te bepalen. Niet alleen heb je de keuze uit een witte of zwarte achtergrond, maar ook een design is mogelijk. De laatste stap van het maken van je eigen kalender is het uploaden van de foto’s. Deze foto’s kun je zelf op de juiste plek zetten en zo je kalender echt persoonlijk maken. Een kalender was nog nooit zo leuk!

 

Evenementen
JUN
20
Start Connected marktplaats

Evenement | https://www.aaconnected.nl/mijn-connected/forum

Leden helpen leden. Iets van consumentenelectronica ruilen, weggeven of verkopen op ons forum? ...

DEC
17
Mediamarkt ledenkoopavond met extra cadeaukaarten voor leden

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Dinsdagavond 17 december a.s. gaat het weer gebeuren. Extra korting op assortiment MediaMarkt Are...

Poll: Als er workshops komen heb ik belangstelling voor:

WIj denken er weer over om workshops te geven. Met deze poll peilen wij of er belangstelling is voor bepaalde onderwerppen.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored