icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Pixum brengt beeld tot leven

fotoboek

ADVERTORIAL - Jouw mooiste foto’s verdienen de beste kwaliteit. Herinneringen bewaar en herleef je het beste wanneer de beelden levendig en kleurrijk tot hun recht komen. Pixum komt daarbij tegemoet. Fotoboeken lenen zich uitstekend voor het verzamelen van familiefoto’s, trouwrapportages en vakantiealbums. 

Iedereen staat tegenwoordig in verbinding, dus laten we elkaar foto’s en momenten zien via apps en e-mails. Dat neemt het fijne van het gezamenlijke doorbladeren van een fotoboek niet weg. Beeld komt beter tot zijn recht op de zes verschillende papiersoorten van Pixum dan een zoveelste gebarsten iPhone-scherm. Ervaringen met de kinderen en vakanties met dierbaren zijn niets minder waard dan het beste. 

Pixum Fotowereld 

Aanvullend op zijn kwalitatieve kaften, bindingen en papieren, blinkt Pixum uit door een uitzonderlijk eenvoudige manier te bieden voor het samenstellen van een fotoboek. Softwareprogramma Pixum Fotowereld stelt iedereen in staat om de ontwerper van een eigen creatie te zijn. Het maken van een keuze tussen de drie verschillende formaatopties – liggend, staand en vierkant – is zoveel makkelijker wanneer de voorvertoning van jouw boek voor de hand ligt. Het programma bevat talrijke lay-outs, ofwel indelingen. Deze zijn naar wens aan te passen, op te slaan en opnieuw te gebruiken voor volgende pagina’s. Hiermee bereik je met gemak een consistente opmaak. Al met al stelt dit je in staat om een professioneel uitziend fotoboek te creëren, ook zonder kennis en ervaring op gebied van vormgeving. 

Schoonheid 

‘Mooie kleuren, glanzend papier, platte binding en een razendsnelle service’, vertelt een tevreden gebruiker in het gastenboek op de website. Beter kunnen we het niet samenvatten. De combinatie van druk- en papierkwaliteit, flexibele opties qua kaft en samenstelling én het softwareprogramma dat het opmaken en voorvertonen bijzonder simpel maakt: Pixum is aan te raden. Al vanaf € 9,95 stel je een fotoboek samen van 15 bij 19 centimeter. 

Bezoek de website voor een volledig overzicht, tevreden reviews van liefhebbers die jou voorgingen en tarieven. Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

AUG
8
Foto evenement met lunch & diner

Workshop | 09:00 - 23:00 | Wordt nader bekend gemaakt

Eens per jaar organiseert de Fotounie een Schnitzeljacht met verschillende posten waar een fotogr...

SEP
1
Veiling probeerservice

Evenement | 00:00

In september wederom een veiling van probeerserviceartikelen. Wij beantwoorden geen vragen. Wil j...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored