icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Personal audio: er zit meer muziek in muziek

ears

ADVERTORIAL Het aantal headphonemerken neemt jaarlijks toe en door de bomen is het spreekwoordelijke bos al een tijd niet meer te zien. Aan de rand van het bos staan de grote merken zoals een Beats, Sennheiser, Sony en Philips. Iedereen kent ze wel. Kijk je echter verder dan ontdek je een wereld van relatief onbekende merken. Merken die staan voor geluidskwaliteit, subtiel design en comfort. Ze conformeren zich niet aan de standaarden, maar creëren de nieuwe standaard. Campfire audio, Meze, Mr.Speakers en Hifiman? Het zegt de meesten niet zo veel, maar dat zijn wel de kabbelende beekjes, mooie watervallen en exotische vogels. Die ontdek je alleen maar als je met de juiste gidsen op pad gaat.

Stemming
Een groeiende groep mensen komt er achter dat er meer muziek zit in de muziek die ze nu beluisteren. Cryptisch? Niet echt! Er valt echt meer te beleven en te ontdekken als je een goede headphone op of een in-ear in hebt. Een blik op een willekeurig treinstation geeft een beeld van de hoeveelheid mensen die er eigenlijk dagelijks onbewust mee bezig is. Sta er even bij stil en vraag je af waarom je eigenlijk naar muziek luistert. Wellicht dringt dan het besef tot je door dat er een heel specifieke reden aan ten grondslag ligt.  

Muziek beïnvloedt de stemming en de sfeer. Het geeft een stuk geborgenheid. Beeld jezelf maar eens een wereld zonder muziek in. Dat gaat toch helemaal niet? Waarom zou je er dan niet optimaal van genieten?  

In-ear
De headphone is iedereen welbekend, maar aan de in-ear wordt vaak gerefereerd als ‘oordopjes’. Om de in-ears oftewel earphones oordopjes te noemen doet geen recht aan de geluidskwaliteit die ze kunnen leveren. We hebben het dan niet over de ‘dopjes’ die in je oor ‘ hangen’, maar over minispeakertjes die je in je oor doet. Het geluid gaat rechtstreeks het gehoorkanaal in en weinig tot niets gaat verloren. Dat heb je dus wel met de ‘oordopjes’ die de smartphonefabrikant er gemakshalve bij levert. Veel mensen zeggen: "dat verschil hoor ik toch niet.” Geloof ons, dat hoor je dus wél!

Ears Unlimited en Dune Blue hebben zich de afgelopen drie jaar ontwikkeld als specialisten op het gebied van personal audio.

Rick Buijs van Ears Unlimited en Personal about audio vertelt je graag alle ins and outs over headphones en in-ears. Je kunt er natuurlijk ook van alles beluisteren. 
www.earsunlimited.com

Michael Wongso van distributeur Dune Blue kan u voor diverse bijzondere personal audio merken verwijzen naar een dealer in de buurt.
www.duneblue.com/dealers

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored