icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Ontdek verborgen juwelen op zee met Holland America Line

hal20180515-7466h

ADVERTORIAL -  Maak een compleet verzorgde cruise naar iconische steden en verborgen juweeltjes en maak kennis met de mensen, bestemmingen en culturen die onze wereld zo bijzonder maken. Holland America Line biedt méér dan 600 zorgvuldig samengestelde wereldwijde routes naar méér dan 400 unieke bestemmingen in één perfecte reis: jouw reis. 

De prachtig ingerichte schepen van Holland America Line zijn voorzien van alle moderne gemakken en bieden talrijke activiteiten, bruisend entertainment en uitstekende gerechten die met een ‘personal touch’ worden geserveerd en vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen. Met andere woorden: Welkom aan boord!

Nieuw Schip
In mei maakt het nieuwste schip de Nieuw Statendam, die in februari gedoopt is door niemand minder dan Oprah Winfrey, haar debuut in Europa. Zij zal vanuit Amsterdam naar Noord-Europa gaan varen van mei tot en met september. Daarnaast zijn er ook mooie routes vanuit Rotterdam beschikbaar naar
Noord-Europa met de Rotterdam. Ideaal voor iedereen die liever niet wenst te vliegen! Tevens is er Nederlandse bemanning aan boord en je geniet van volpension. Met een uitgebreid aanbod aan routes en schitterende bestemmingen, is een cruisevakantie zeker uniek. Holland America Line… Waarom niet nu?

Nog nooit een cruise gemaakt?
Volg de belevenissen van twee Nederlandse stellen die op cruise gaan naar de Noorse fjorden & de Middellandse Zee met een elftal korte filmpjes. In deze filmpjes worden alle redenen getoond die je laten zien waarom juist een cruisevakantie de ideale manier is om de wereld te ontdekken. Deze filmpjes staan op hollandamerica.com alsmede op het Youtube kanaal (HollandAmericaFan) onder ‘afspeellijsten’.

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored