icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

Binnenkort in de probeerservice: Harman Kardon Citation 200

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
Premium draadloze en portable Design speaker voorzien van accu. Deze HK Citation 200 maakt gebruik van wifi als ook Bluetooth en kan geintegreerd worden binnen een mulitroom systeem gebruik makende van google Chromeca...

Binnenkort in de probeerservice: JBL Music link

Datum: 26 september 2020  -  Categorie: Probeerservice
De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt zowel via wifi als bluetooth je muziek vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de in...

Connected Youtube kanaal

Datum: 16 september 2020  -  Categorie: Algemeen
Wist je dat Connected zijn eigen YouTube kanaal heeft, waar we nuttige tips delen over allerlei onderwerpen. Wifi thuis, op vakantie, handige producten........ Op verzoek kunnen we ook zaken bespreken waar jullie mee...

Online shopping

bestelde-watch

Tegenwoordig shopt bijna iedereen online. De meest bekende webshops zijn tegenwoordig Bol.com, Zalando en H&M. Heel veilig allemaal en dat is fijn … maar toch ben je vaak op zoek naar net iets anders. Dit vind je veelal niet op deze sites maar juist op andere minder bekende maar dit brengt wel risico’s met zich mee.

 

Het voordeel van online shoppen is dat je gemakkelijk via iDeal of creditcard kan betalen. Een andere goede oplossing is PayPal. Vooral deze laatste is ideaal om te gebruiken voor buitenlandse websites. De meest bekende buitenlandse webshops zijn Ali-Express en Mini In The Box. Je betaalt doorgaans veel minder voor de aangeboden artikelen dan op de Nederlandse shops. Vaak is het wel zo dat de kwaliteit minder is. Neem dit in acht wanneer je je beslissing neemt om het definitief te bestellen.

 

Voorbeeld miskoop

Nu kan dit jaren goed gaan. Altijd het juiste product met de bijbehorende verwachtingen. Helaas kom je soms iets op het web tegen wat toch je aandacht trekt. Als voorbeeld neem ik iets wat mij persoonlijk recent is overkomen. Via een collega werd ik op iets geattendeerd waar ik meteen interesse in had: namelijk een leuke smartwatch. Op deze aanbieding zat een ‘tijdslimiet’ en ik kon (moest) dus binnen 7 uur beslissen of ik gebruik wilde maken van een grote korting.  De bijbehorende website zag er prachtig uit: een uitgebreide uitleg van het horloge (met foto’s) en een aantal prachtige promofilmpjes. Ik was om… en heb het horloge meteen besteld en via PayPal betaald. Na ongeveer twee weken was hij er.

bestelde-watch

 Bestelde watch

Ik was inmiddels al via de bijgeleverde bestellink aan het kijken waar het horloge was (Track & Trace). Hier begon het gekke onderbuikgevoel al een beetje. Op de website leek het alsof het product uit Amerika kwam maar volgens het trackingsysteem kwam het uit China. Toen ik het zwaar gesealde pakketje openmaakte was het raak. Dit was niet het horloge wat ik had besteld. Sterker nog, het leek er totaal niet op. Na 1 minuut op Google zoeken was ik er al achter dat ik niet de enige was. Toen ik weer de link aanklikte waar ik het horloge besteld had stond de teller weer netjes op de beschikbare korting die ik twee weken geleden ook kreeg. Gelukkig ging het slechts om een bedrag van EUR 43 maar toch voel je je opgelicht. Ik als internet / gadgetfreak had hier makkelijk doorheen moeten prikken. Het was ook een ‘too good to be true’ aanbieding. Nu maar proberen om via PayPal mijn geld terug te krijgen.  Een goede les in ieder geval.

ontvangen-watch

 Geleverde watch

Les geleerd?

Dit betekent natuurlijk niet dat ik niet meer online shop. De interesse in nieuwe ontwikkelingen of gadgets blijft. Hiervoor moet je toch vaak over de grens. Ik zal alleen voortaan meer onderzoek online verrichten voordat ik iets bestel bij een onbekende website. Als je zoekt op de naam van de website, artikelnaam of artikelnummer dan hoor je al snel iets te vinden (als het niet pluis is). Gebruik bij twijfel ook altijd PayPal in plaats van je creditcard. Hiermee voorkom je ook misbruik van je kaart.

 

Evenementen
 
 
Sonos zomerkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

SEP
26
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

SEP
27
Fotofair

Evenement | 10:00 - 17:00 | Landgoed Duynenwater (E3) Buivensedreef 10 – 5521RN Eersel.

Gratis ticket? Lees hier verder https://www.aaconnected.nl/gratis-naar-de-fotofair-2020

NOV
19
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle ...

DEC
22
Mediamarkt ledenkoopavond

Evenement | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Kom ook naar de ledenkoopavond van de Mediamarkt. Mediamarkt geeft een korting op bijna alle p...

Poll: Zou je belangstelling hebben voor een aanbod voor een internetabonnement via Connected

Dit zou dan een partij zijn waar je naar keuze internet, bellen en/of televisie kunt afnemen voor een aantrekkelijke prijs en met de hoogste kwaliteit. Vrije modemkeuze, en een helpdesk die je ook echt verder helpt.

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored