icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Waardevolle trainingen van TSTC

Geplaatst op 03-01-2023  -  Categorie: Algemeen

pexels-pixabay-60504Wil jij meer leren over ICT en Security maar wil je hier liever niet een volledige studie aan wijden? Volg dan een training naar keuze van TSTC. De trainingen van TSTC staan voorop in het versnellen, verbeteren en aanpassen van ICT en security gerelateerde trainingen. TSTC gebruikt een unieke werkwijze waardoor je met praktijkgerichte, persoonlijke en effectieve trainingen 100 procent slagingsgarantie hebt. 

Training
CEH - Certified Ethical Hacker

Duur: 5 dagen
Locatie: live online of klassikaal

In de Certified Ethical Hacker (CEH) v12 training leer je de beveiliging van een organisatie te bekijken (en testen) door de ogen van een hacker. Ondanks alle inspanningen om een applicatie of netwerk te beveiligen, blijken hackers toch steeds weer in staat om kritische informatie bij organisaties te ontfutselen. 

De CEH training plaatst je in de schoenen van de hacker c.q. cybercrimineel waardoor je zijn gedachtengang, wapens en werkwijze zult leren begrijpen. Met deze kennis en opgedane vaardigheden, ben je na de training tevens in staat om je eigen netwerk of applicatie op kwetsbaarheden te testen. Dit maakt CEH in tegenstelling tot de meeste security trainingen een offensieve training die je kijk op beveiliging zal verbreden.

Training
CIPP/E - Certified Information Privacy Professional (Europe)

Duur: 2 dagen
Locatie: live online of klassikaal

CIPP/E is een titel van de IAPP (International Association of Privacy Professionals) en wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering. Met een CIPP certificering toon je aan kennis te hebben van zowel globale- als specifieke regionale wet- en regelgeving in privacy en dataprotectie. 

De CIPP/E training gaat in op globale privacy en dataprotectie principes en -benaderingen plus thema’s als online privacy, soorten data en jurisdictie maar de nadruk ligt op de Europese context en lokale wet- en regelgeving. Ook actuele onderwerpen als het verantwoordelijk omgaan met het verstrekken van gevoelige persoonlijke data aan bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Cloud Computing en sociale netwerken komen aan bod. 

Training
OSCP - Offensive Security Certified Professional

Duur: 5 dagen
Locatie: live online of klassikaal

Penetration Testing with Kali Linux (PWK) is een geavanceerde penetratietest training, ontwikkeld voor pentesters, netwerkbeheerders en security professionals die een serieuze stap willen zetten in de wereld van professioneel pentesten. In deze unieke training maak je in uitdagende, virtuele pentesting labs gebruik van de meest actuele ethical hacking tools en technieken waarmee een volledige penetratietest van begin tot eind wordt nagebootst. Je krijgt hiertoe de beschikking over een targetrijke, diverse en kwetsbare netwerkomgeving. De officiële OSCP training - Pentesting with Kali Linux (PWK) wordt in Nederland exclusief bij TSTC klassikaal verzorgd. In deze training word je door een door Offensive Security geaccrediteerde trainer voorbereid op het hands-on 24 uurs OSCP / PEN-200 pentest examen.

Training
IAM - Identity & Access Management

Duur: 4 dagen
Locatie: Regio Utrecht

Ben jij een identity manager, procesmanager of security architect? En ben jij verantwoordelijk voor de processen aan de businesskant en voor auditors? Kies dan voor de training Identity & Access Management. In deze vierdaagse training wordt de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk groot. Dit omdat alle aspecten van een IAM-traject worden belicht. Daarbij krijg je zelf de handvatten aangereikt om een belangrijke bijdrage te leveren aan het Identity management & Access Control project.

Deze training is niet alleen gericht op mensen die werkzaam zijn in het IT domein, maar vooral ook op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor processen aan de business-kant en voor auditors. In de training is veel plaats voor discussie en netwerken.

Meer info: tstc.nl


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored