icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Van laptop naar tablet: Ontdek de HP ENVY x360 13-bf0250nd

Geplaatst op 06-01-2024  -  Categorie: Algemeen

20191105-06-atrium-a-10a-aldrin-1903-1

In deze review richten we ons op de HP ENVY x360 2-in-1 Laptop 13-bf0250nd. Deze laptop belooft veelzijdigheid en prestaties te leveren in een compact formaat en transformeert handig tussen een traditionele laptop en een tablet. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar flexibiliteit zonder in te boeten op efficiëntie.

Tekst: Kasper Knoester

De HP ENVY x360 wekt meteen een sterke indruk met zijn strakke, compacte ontwerp, en blinkt uit in veelzijdigheid als 2-in-1 apparaat dat zowel als laptop als tablet functioneert. De solide bouwkwaliteit wekt vertrouwen voor dagelijks gebruik in diverse modi. Een ander opvallend kenmerk is het 13,3-inch WUXGA-scherm, dat met levendige, nauwkeurige kleuren uit een 100% sRGB kleurbereik, ideaal is voor professionals in beeldbewerking. Bovendien zorgt de knippervrije technologie ervoor dat langdurig gebruik aangenaam blijft voor de ogen, wat essentieel is voor gebruikers die vele uren aan het scherm besteden.

Prestaties en gebruiksgemak

Uitgerust met een Intel® Core™ i5 1230U processor en Intel® UHD grafische kaart, levert de laptop solide prestaties voor dagelijkse taken en lichte creatieve werkzaamheden. Ondanks enkele beperkingen bij intensievere grafische taken, biedt het apparaat over het algemeen vloeiend en efficiënt multitasken. Op het gebied van connectiviteit en gebruiksgemak onderscheidt de laptop zich met de HP QuickDrop-functie voor eenvoudige draadloze bestandsoverdracht, een reeks poorten waaronder Thunderbolt™ 4 en USB Type-A voor uitgebreide aansluitmogelijkheden, en Wi-Fi 6E-ondersteuning voor snelle en stabiele internetverbindingen, wat onmisbaar is in onze steeds meer verbonden wereld.

De HP ENVY x360 blinkt uit in communicatie en gebruiksgemak, met zijn 5MP GlamCam die heldere en scherpe beelden levert voor videogesprekken. De toegevoegde functies zoals de Appearance Filter en Auto Frame verhogen de kwaliteit van videoconferenties, wat bijzonder waardevol is in het huidige tijdperk van remote werken en online meetings. Wat betreft batterijduur biedt de laptop een redelijke prestatie, waarbij de duur varieert afhankelijk van het gebruik. Bij gemiddeld gebruik kan hij een hele werkdag meegaan, terwijl intensiever gebruik de batterijduur kan verkorten. Op het gebied van software draait Windows 11 soepel op deze laptop, met een intuïtieve interface die de productiviteit bevordert. De meegeleverde HP software, zoals HP Palette, verrijkt de gebruikerservaring door extra functionaliteit toe te voegen zonder het systeem te overbelasten.

Conclusie

De HP ENVY x360 2-in-1 Laptop 13-bf0250nd is een solide keuze voor gebruikers die een veelzijdige, draagbare laptop zoeken voor dagelijks gebruik en lichte creatieve taken. Hoewel het geen apparaat is voor zware grafische taken, biedt het voldoende kracht voor de meeste gebruikers. De combinatie van een uitstekend scherm, goede bouwkwaliteit en handige functies maken het een aanbevolen keuze in zijn categorie.

Adviesprijs € 949,- 

Info: hp.com

 


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored