icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Tijd voor MKB-ondernemers om controle te nemen over een duurzaam, veilig en kostenbesparende printstrategie

Geplaatst op 01-12-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

site-icon

Uit onderzoek van HP blijkt dat 80% van de kleine bedrijven op print vertrouwt om hun bedrijf te managen. Echter 55% van hen heeft geen tijd om die technologie ook op de juiste manier te beheren. Thuiswerk maakt dat alleen maar uitdagender omdat je ook dat thuiskantoor van de juiste technologie, zoals bijvoorbeeld een printer, wil voorzien.

Daarom is het voor ondernemers belangrijk dat printen moeiteloos verloopt, van het installatieproces en eenvoudig mobiel printen tot het bewaken van de printerbeveiliging en het beschikken over extra scanmogelijkheden.

Om hierin te voorzien introduceert HP Inc HP+ & HP Instant Ink voor bedrijven dat beschikbaar is op de nieuwe HP LaserJet Pro 3002 & 4002 serie. HP+ heeft als doel om het printbeheer voor kleine bedrijfseigenaren te vereenvoudigen.

Goed updaten en goede beveiliging belangrijk voor thuiswerker

Uit Nederlands onderzoek van HP, uitgevoerd in september 2022 door onderzoeksbureau Direct Research, blijkt dat Nederlanders bepaalde wensen hebben als het aankomt op de geboden printoplossingen door hun werkgever. Driekwart hecht veel waarde aan het goed updaten van de printer, 60% geeft aan het belangrijk te vinden dat de printer goed beveiligd is. Ook blijkt duurzaamheid van de printoplossing, bijvoorbeeld door het gebruik van duurzame inkt of papier belangrijk.

Het automatisch aanvullen van de inktvoorraad en het aanbieden van een thuisprinter is voor een derde van de werkende Nederlanders een goede manier om hen beter te ondersteunen op het gebied van thuis printen. Daarnaast worden werknemers die thuis printen graag ondersteund op het gebied van draadloos printen en automatische updates.

Blijf productief met de printoplossingen van HP

De oplossingen van HP bieden verschillende voordelen die ondernemers ontzorgen. Met de HP Instant Ink-abonnementsservice zit je nooit zonder toner. Bovendien detecteert HP LaserJet Pro direct wanneer de toner bijna op is en levert automatisch nieuwe op de juiste locatie, thuis of op kantoor. HP Smart App en Cloud integratie maken daarnaast printen vanaf elke locatie, scannen van grote volumes en vereenvoudigde document workflow mogelijk voor een grotere printproductiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Beheer in 1 dashboard

Het beheren van de verschillende printoplossingen binnen een organisatie kan eenvoudiger. HP+ Smart Admin Dashboard is hiervoor speciaal ontworpen voor kleine bedrijven. Installatie, configuratie en beveiliging op afstand zijn verzorgd, ongeacht het aantal HP-printers en locaties. Daarnaast kun je als gebruiker gemakkelijk verbinding maken met een printer vanaf elk apparaat en elke locatie en ben je verzekerd van technische ondersteuning met een verlengde garantie van twee jaar.

Beveiliging van printers

Ook over de beveiliging van de printers hoeven organisaties zich niet druk te maken. Met HP Wolf Pro Security zijn zij verzekerd van 24/7 beveiligingsmonitoring, direct geconfigureerd uit de doos, inclusief directe Smart Security-waarschuwingen voor potentiële beveiligingsrisico's.

Duurzame printoplossing

“Aan de wens voor duurzame printoplossingen is ook gedacht”, zegt Hans Van Barel, Category Manager Printing Benelux bij HP. “HP's LaserJet Pro met HP+ levert Forest First -printen, wat betekent dat voor elke pagina die wordt afgedrukt gedurende de levensduur van de printer, HP zal bijdragen aan het herstel, de bescherming en het verantwoord beheer van bossen in samenwerking met NGO-partners zoals het Wereldnatuurfonds. Daarnaast helpt HP bedrijven ook met hun klimaatinitiatieven door middel van gecertificeerd CO2-neutraal printen.”


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Mediamarkt Vakantie ledenkoopavond

Aanbiedingen | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Verdere info volgt

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored