icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

The Settlers is verkrijgbaar vanaf 17 maart

Geplaatst op 24-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie Connected

download

Ruim 25 jaar na het debuut van The Settlers keert deze strategie-game terug naar Windows pc. In The Settlers ontdekken spelers een gloednieuw land en verzamelen ze grondstoffen om hun gemeenschappen op te bouwen. Daarnaast rekruteren spelers nieuwe inwoners (of ingenieurs) en vormen ze militaire eenheden om hun nederzetting te beschermen en verdedigen.

The Settlers is verkrijgbaar vanaf 17 maart voor Windows pc op zowel de Epic Games Store als de Ubisoft Store.

The Settlers, ontwikkeld door Ubisoft Düsseldorf, keert terug als een reboot die grotendeels is geïnspireerd op The Settlers 3 en The Settlers 4, twee van de populairste games in de franchise. Spelers kunnen een frisse kijk verwachten op de nieuwe The Settlers, die vanaf de grond is opgebouwd met behulp van Ubisofts Snowdrop Engine. The Settlers zet een nieuwe visuele standaard in het RTS-gamegenre. Zowel nieuwe als ervaren spelers beleven weelderige en kleurrijke omgevingen, evenals gemoderniseerde gameplay. Spelers genieten van The Settlers in een van de drie gamemodi: singleplayercampagne, Onslaught en skirmish (Solo vs. AI, coöp vs. AI of PvP met maximaal acht spelers).

In The Settlers worden de Elari (een van de facties in de game) gedwongen hun thuisland te ontvluchten en zich in nieuw en onbekend land te vestigen. Het avontuur staat ze te wachten wanneer ze andere bewoners tegenkomen en hun reis plots voor hele andere uitdagingen komt te staan. In de game zijn in totaal drie facties te spelen, waar de Elari er één van zijn. Elke factie heeft een eigen uiterlijk, speelstijl en achtergrondverhaal.

De game komt uit in twee verschillende edities:

  • The Settlers Standaard Editie: bevat de game
  • The Settlers Deluxe Editie: bevat de game, een Deluxe Pack en verschillende digitale goodies

 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored