icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Probeerservice

Geplaatst op 28-10-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Leden van Connected kunnen een gigantische hoeveelheid producten uitproberen. Dat doe je door via aaconnected.nl/probeerservice aanspraak te maken op een product, waarna je deze thuis ontvangt en naar hartelust kunt testen. De Probeerservice wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. In dit overzicht vind je het laatste nieuws.

Chromebooks

In de probeerservice hebben wij mooie Chromebooks. Geen gezeur met een traag besturingssysteem of harddisks die kapot gaan. Met een Chromebook sla je alles op in de Cloud en kun je, ook bij onverhoopt verlies van jouw Chromebook, nog altijd bij bestanden.  Geen waardevolle foto’s weg en ook geen dure machines. Chromebooks zijn er al vanaf zo’n € 200,00. Probeer ze vooral eens uit in onze probeerservice.

1200x844

iRobot

Veel gevraagd om toch eens te proberen zijn onze dweil en stofzuigrobots van iRobot.  De allernieuwste generatie laat zich met een app ook op afstand aansturen. Zo weet je zeker dat bij thuiskomst je huis er spik en span uitziet. Een koppeling tussen zuigen en dweilen is mogelijk, waardoor je beide functies mooi kunt combineren. 

1606088

Spraakassistent

Waar we nog een aarzeling zien is het gebruik van spraakassistenten in huis. Wij zijn wel benieuwd hoe dat komt, omdat je zelfs als je je handen vol hebt verlichting, muziek, de eerder genoemde robotzuigers en zelfs rolgordijnen kunt aansturen. Hij maakt boodschappenlijstjes:  “Hé Google, zet melk op mijn boodschappenlijstje…”, zet wekkers, geeft het weer en laatste nieuws. Ik zou niet meer zonder willen. Zo’n spraakassistent koop je vanaf € 50,00 dus voor de kosten hoef je het niet te laten. Probeer er is één uit, het zal je verbazen wat je er allemaal mee kunt.

1200x1000

Stereo, streaming, soundbar of Bluetooth

Allemaal woorden waar je mogelijk al eens van gehoord hebt. Waar vroeger in elk huis een stereotoren of in ieder geval iets van een radio stond, zijn door de tijd heen er diverse nieuwe producten bijgekomen. Zelfs cd’s kopen is niet meer nodig nu je naar heel veel apparaten met je telefoon muziek kunt sturen. Geavanceerde systemen zoals Sonos en Harman Kardon (bij ons te testen) maken het mogelijk op welke plek dan ook jouw muziek af te spelen. Of dat nu van je computer, harde schijf of Spotify is, het maakt niet uit. Alle muziek van de wereld is beschikbaar waar jij wilt.

Actieve speakers
Wil je niet af van je stereo speakers, maar kun je die stapel apparaten wel missen dan wijzen we je op nieuwe ontwikkelingen: actieve speakers, met de versterker er al in en aansluitingen voor bronnen op de achterkant van de speaker. Daar prik je dan zo een draaitafel of cd-speler in. Veel modellen hebben ook bluetooth, voor verbinding met je telefoon. Met name die van Argon Audio hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding en we nemen een setje op in de probeerservice. Duurder is er ook, bijvoorbeeld KEF maakt heel fraaie producten. Verkrijgbaar bij de betere audio dealer. 

argfenrisa4ash-o-1 3

Al dit moois kun je vinden op:

www.aaconnected.nl/probeerservice


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored