icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Probeer de Swiss Air 360 haardroger met korting

Geplaatst op 02-11-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Swiss Air 360

20220621-solis-078

De Swiss Air 360 van Zwitserse makelij bewijst dat professionele kwaliteit, optimale prestaties en hoge functionaliteit niet duur hoeven te zijn. Hij biedt tot 50 procent meer droogvermogen dan vergelijkbare föhns, waardoor de droogtijd aanzienlijk wordt verkort. Hij is uitgevoerd met een krachtige en professionele 2.000 watt AC-motor en met een snoer dat 360 graden kan worden gedraaid en dit voorkomt dat het snoer verstrikt raakt. In combinatie met een snoerlengte van drie meter is ultieme bewegingsvrijheid tijdens het föhnen gegarandeerd.

Om ervoor te zorgen dat je haar zo glanzend en gezond mogelijk is, beschikt deze föhn over geïntegreerde ionentechnologie voor nog sneller föhnen, waardoor je haar gezonder wordt en pluizig haar makkelijker te hanteren is.

De Solis Swiss Air 360 droogt je haar niet alleen snel en op een gezonde manier, maar is ook gemaakt voor langdurig gebruik. Het ergonomische design voorkomt voortijdige vermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik van de föhn en is geschikt voor gebruik door zowel links- als rechtshandigen.

PVAA-actieprijs = 59,90 + € 10,- cashback ipv 79,90 + 25% KORTING op andere modellen op de actiepagina

Profiteer nu van mooie aanbiedingen op Zwitserse kwaliteit en design: solis.com/nl-nl/pvaa


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored