icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

PRO-mounts introduceert de eerste legale e-step met verzekeringsoptie:

Geplaatst op 05-01-2024  -  Categorie: Algemeen

kickgo9-674x1024

PRO-mounts, een vooraanstaande speler in de mobiliteitssector, introduceert met trots de UrbMob Kick&Go, de allereerste legale E-step met trapondersteuning in Nederland die verzekerbaar is. Dit baanbrekende product biedt Nederlanders de mogelijkheid om op een milieuvriendelijke en efficiënte manier door steden te reizen, en dat met de gemoedsrust van verzekeringsopties.

Tekst: Redactie

De UrbMob Kick&Go betekent een doorbraak in de mobiliteitsindustrie, omdat deze E-step met trapondersteuning de eerste in Nederland is die is toegestaan op de openbare weg. De regels voor de UrbMob Kick&Go zijn vergelijkbaar met die voor E-bikes. Dit innovatieve product is nu verkrijgbaar in 49 MediaMarkt-winkels, online, en in ongeveer veertig gespecialiseerde fietswinkels.

‘Met de introductie van de UrbMob Kick&Go kunnen mensen gemakkelijk en snel door steden reizen zonder de beperkingen van verkeersopstoppingen en zonder een negatieve impact op het milieu te hebben,’ zegt Mike Reed van PRO-mounts. ‘We begrijpen de behoefte aan praktische en wettelijke mobiliteitsoplossingen, voor woon-werkverkeer of om de stad te verkennen. Daarom zijn we bijzonder trots op de UrbMob Kick&Go, die aan deze behoefte voldoet. Bovendien is de Kick&Go de enige E-step die kan worden verzekerd voor Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM).’

Snelheid, draagbaarheid en veiligheid gecombineerd

Wat de UrbMob Kick&Go echt onderscheidt, is niet alleen dat het een van de eerste legale E-steps in Nederland is, maar ook de functionaliteit ervan. Met een krachtige 250W motor blijft de E-step 8 seconden rijden nadat de berijder zich heeft afgezet. Gebruikers kunnen kiezen uit vier verschillende versnellingen en de snelheid regelen, tot maximaal 25 kilometer per uur.

De UrbMob Kick&Go is ontworpen met oog op draagbaarheid en gebruiksgemak. Met een gewicht van slechts 11 kg en een inklapbaar ontwerp kunnen gebruikers de E-step eenvoudig meenemen in het openbaar vervoer of in de auto. Het stavlak is voorzien van een siliconen anti-slip mat voor maximale grip. Reflectoren aan de zijkant en LED-verlichting aan de voor- en achterkant zorgen voor veiligheid en zichtbaarheid. Er geldt geen helmplicht voor de E-step, en je kunt er net als bij een elektrische fiets mee op het fietspad rijden.

Eerste en betaalbare verzekering voor de e-step

Hoewel de UrbMob Kick&Go onder dezelfde wetgeving valt als een E-bike, is de E-step niet op dezelfde manier verzekerd. In samenwerking met PRO-mounts heeft Bokhorst Verzekeringen een betaalbare verzekering voor de 100% legale UrbMob Kick&Go E-step gelanceerd, die de benodigde aansprakelijkheidsdekking biedt.

Info: urbmob.eu


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored