icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Premium reizen van Sawadee: hét bewijs dat avontuur en comfort hand in hand gaan

Geplaatst op 03-01-2023  -  Categorie: Algemeen

jordanie-premiumVol trots introduceerde Sawadee onlangs een nieuw concept: Premium reizen. Deze reizen bieden reizigers het avontuur en de intense beleving die ze van Sawadee gewend zijn, maar dan met een hogere mate van zorgeloosheid, gemak en luxe. Wat betekent dit in de praktijk? Premium reizen onderscheiden zich op vier belangrijke punten van andere Sawadee groepsrondreizen.

Extra bijzondere accommodaties

Een van de fijnste aspecten aan een Premium reis is dat je overnacht in bijzondere accommodaties, allen met extra aandacht en zorg geselecteerd. Premium accommodaties zijn zoveel meer dan een dak boven je hoofd; het zijn buitengewone accommodaties die zich onderscheiden door de unieke ligging, de uitgebreide faciliteiten, het hoge serviceniveau en/of de buitengewone karakteristieken en sfeer. Zo kom je aan het einde van een avontuurlijke dag helemaal tot rust en kun je nog meer genieten van alle indrukken die je tijdens jouw reis opdoet.

Kleinere groepen van maximaal 16 reizigers

Premium betekent ook reizen in een kleinere groep van maximaal 16 reizigers. Door het kleinere gezelschap voel je je minder toerist en meer reiziger. Als kleine groep wordt je gemakkelijker opgenomen in de lokale cultuur, wat bijdraagt aan de beleving van een bestemming. Kleinere groepen geven meer gevoel van vrijheid, zonder concessies te doen aan de voordelen van een groepsreis. Ook kun je door de kleinere groepsgrootte rekenen op nog meer persoonlijke aandacht van de reisbegeleider.

Meer (bijzondere) maaltijden, excursies en entreegelden inbegrepen

Kan het nog mooier? Jazeker! Bij een Premium reis ontzorgen we je nog meer. Eén van de grootste voordelen van reizen met Sawadee is dat er al heel veel voor je is geregeld; van vluchten tot accommodaties en van lokaal vervoer tot excursies. Tijdens een Premium reis zijn er nóg meer maaltijden, excursies en entreegelden inbegrepen in de reissom. En dat betekent: minder zelf regelen, meer genieten! Bovendien zal je versteld staan van een of twee lunches of diners op wel heel bijzondere locaties. Ervaringen om nooit meer te vergeten.

De beste reisbegeleiders

Tot slot onderscheiden Premium reizen zich door de ongekende ervaring en expertise van de meereizende reisbegeleiders. Premium reizen worden enkel begeleid door Sawadee’s meest ervaren en best beoordeelde reisbegeleiders. Stuk voor stuk hebben ze diepgaande kennis over ‘hun’ bestemming, een enorme passie voor reizen én een uitgebreid lokaal netwerk. Kortom: echte experts die je als geen ander een bestemming kunnen laten beleven.

Genieten van een ontspannen avontuur in stijl

Dat een Premium reis een enorme aanrader is, dat is inmiddels wel duidelijk. Met nu zes mooie bestemmingen in het Premium aanbod valt er bovendien genoeg te kiezen. Ontdek de pracht van het Midden-Oosten tijdens een Premium reis naar Jordanië of Oman, laat je betoveren door Azië tijdens een Premium reis naar Thailand en Laos of Indonesië, óf ontdek het mooiste van Afrika tijdens een Premium avontuur in Marokko of Zuid-Afrika. Met Premium reizen naar onder andere Kenia, Costa Rica en Portugal in het verschiet, worden de mogelijkheden alleen maar groter.

Welke bestemming je ook kiest, één ding is zeker: tijdens een Premium reis geniet je van een ontspannen avontuur in stijl. Met Premium reizen biedt Sawadee je de unieke mogelijkheid om te genieten van luxe, zonder dat dit ten koste gaat van de avontuurlijke beleving. Hét bewijs dat de gedroomde combinatie van avontuur en comfort zeker mogelijk is!

Ontdek het volledige Premium reisaanbod van Sawadee op sawadee.nl/premium-connected

jordanie-premiumJordanië Premium
Bekijk deze reis op sawadee.nl/pr-jor

zuid-afrika-premiumZuid-Afrika Premium
Bekijk deze reis op sawadee.nl/pr-zac

thailand-laos-premiumThailand & Laos Premium
Bekijk deze reis op sawadee.nl/pr-thl

marokko-premiumMarokko Premium
Bekijk deze reis op sawadee.nl/pr-mar


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Mediamarkt Vakantie ledenkoopavond

Aanbiedingen | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Verdere info volgt

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored