icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Paul Sartoria Een unieke benadering van tailoring en klantenservice

Geplaatst op 06-01-2024  -  Categorie: Algemeen

418a1144-1

In de wereld van de haute couture en het verfijnde ambacht, schittert Paul Sartoria als een uniek juweel. Met meer dan 15 jaar ervaring in de modewereld, onderscheidt dit merk zich niet alleen door zijn vakmanschap, maar ook door zijn klantgerichte filosofie. Paul Sartoria, opererend vanuit het hart van Amsterdam en het chique Gooi, heeft zich weten te positioneren als een topkeuze voor de stijlbewuste individualist.

Tekst: Redactie

Wat Paul Sartoria uniek maakt, is de integratie van Italiaanse ontwerpinvloeden met een toegankelijke en oprechte service. Deze combinatie heeft geleid tot een exclusieve reeks van op maat gemaakte kledingstukken, die zowel stijlvol als betaalbaar zijn. De focus ligt op het creëren van een persoonlijke ervaring, waarbij de klant en zijn voorkeuren centraal staan. In plaats van de traditionele winkelomgeving, kiest Paul Sartoria voor een besloten privé-atelier. Dit biedt een serene omgeving waar klanten, onder het genot van Italiaanse espresso en geselecteerde wijnen, hun wensen kunnen bespreken. De flexibele service, waaronder huis- of kantoorbezoeken, benadrukt hun toewijding aan klantgemak en personalisatie.

Eigenaar Paul Taekema legt de nadruk op simpliciteit en klanttevredenheid. ‘Het gaat om het vinden van het perfecte evenwicht tussen kwaliteit en sfeer. Wij richten ons op persoonlijk kleuradvies, details, en het uitleggen van onze samenwerkingen met gerenommeerde Italiaanse stofhuizen zoals Loro Piana en Ariston,’ zegt Taekema. Paul Sartoria is niet alleen een bestemming voor op maat gemaakte pakken of trouwkleding, maar ook voor smart-casual outfits. Het aanbod varieert van chino’s en overhemden tot aan sneakers en formele schoenen, allemaal op maat gemaakt en geleverd binnen vier tot vijf weken. Naast vakmanschap, toont Paul Sartoria ook inzet voor duurzaamheid door te focussen op circulariteit en het beperken van overproductie.

De unieke benadering van Paul Sartoria blijkt ook uit het eenvoudige bestelproces. Klanten kunnen via de website of telefonisch een afspraak maken, die plaatsvindt in het atelier of op een door de klant gekozen locatie. Gedurende deze afspraak, worden individuele voorkeuren en maten opgenomen, waardoor toekomstige bestellingen vereenvoudigd worden. Met een steeds per seizoen vernieuwend assortiment stoffen, blijft Paul Sartoria innoveren en zijn klanten verrassen.

Het motto van Paul Sartoria - ‘Celebrate Moments – Celebrate Life’ - weerspiegelt hun visie op mode als een viering van het leven en de unieke momenten daarin. Dit maakt Paul Sartoria een niet te missen bestemming voor wie op zoek is naar iets meer dan alleen kleding: een ervaring.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored