icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 
Zoeken

Ranglijstjes...

02 januari 2022  -  Algemeen
Het jaar is weeer voorbij. Tijd om de balans op te maken, omdat we tegen de verwachtingen in interessante cijfers zien.. Als ik je vraag wat de best verkopende telefoonfabrikant is zul je snel geneigd zijn te denken aan Apple en Samsung. Eventueel Huawei of iets dergelijks. Samsung en het Chinese Xiaomi hebben beiden 17% marktaandeel, en Apple volgt met 14%. Xiaomi moet het hebben van kwalitei...

Kärcher ijskrabber

01 december 2021  -  Probeerservice
De winter komt er weer aan, en de eerste vorst is al weer gesignaleerd. Heb jij 's morgens geen zin om je auto te krabben? Met deze Kärcher electrische krabber maak je de ruiten zonder inspanning in zeer korte tijd schoon!

Nieuw: Google Nest Hub gen2

01 december 2021  -  Probeerservice
De nieuwste Nest Hub kan alles wat de eerste generatie kon, maar nu ook je slaapgedrag analyseren. Kom jij regelmatig gesloopt je bed uit dan kan de Google jou vertellen hoe je nacht is geweest. 

Maak een collega lid en betaal het komend jaar zelf geen contributie   

01 december 2021  -  Algemeen
Als jij je collega zich laat aanmelden voor alle voordelen van Connected hebben jullie beiden winst. Je collega krijgt een voucher voor onze webshop en jij betaalt komend jaar helemaal niets. Mooie deal toch? Bij aanmelding moet je collega jouw naam vermelden in het 'overige'  veld. Heb je een veel voorkomende naam laat dan ook je lidnummer, geboortedatum of woonplaats vermelden. Zo weten wij...

Nieuwe bezorgdienst voor probeerservice

04 november 2021  -  Probeerservice
We gaan van start met een nieuwe bezorgdienst voor de probeerservice producten. Elke dienst heeft zijn eigen afgifte punten dus kijk even goed met welke dienst het mee moet, en kijk op internet waar de afgiftepunten zijn gevestigd.  

Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

APR
2
Workshop fotograferen Europese wilde dieren in een wildpark

Evenement | 09:00 - 17:15 | Wildpark Anholter Schweiz, Isselburg, Duitsland

Workshop fotograferen Europese wilde dieren in een wildpark Beschrijving Tijdens deze...

Poll:

Poll niet actief
Connected Magazine
Connected logo 2014 colored