icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Door ons getest: Minois; Een damestas vol techniek!

Geplaatst op 26-02-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Gaby Toppers

Dames met oog voor luxe en kwaliteit zullen dit product zeker waarderen! 

minois-3

Het merk Minois voorziet in luxe damestassen van zeer hoge kwaliteit, en voorzien van high tech/innovatieve snufjes. Keuze uit diverse chique kleuren. Namens Connected voelde ik me vereerd dat ik een exemplaar van deze Minois exclusieve damestas mocht testen. 

Als eerste viel mij de ruime modelkeuze op. De leren modellen variëren van zakelijk, tot tassen voor chique gelegenheden. Alle modellen zijn gemaakt/samengesteld van een zeer hoogwaardige Italiaanse leerkwaliteit. 

Met de verstelbare riemlengte zijn de tassen makkelijk op ieders gewenste hoogte in te stellen,  en tevens als crossback te dragen. 

Bij het het door mij geteste model (de Lena-classic flap) kan de band aan de achterkant netjes worden aangepast tot de ideale lengte.

De binnenkant is mooi afgewerkt met een satijnen voering met een subtiel patroon, en heeft, per model verschillend, diverse handige opbergvakken. 

minois-5De elektronische gadget van dit merk zit aan de binnenkant. Zo is deze tas voorzien van een zachte, heldere binnen-verlichting, die automatisch aan gaat als de tas (met een subtiele magnetische sluiting) wordt geopend, een usb poort voor het opladen van je telefoon, en een netjes weggewerkte powerbank. 

Verlichting is wel zo makkelijk als je in het donker iets uit je tas wilt pakken, en je hebt, als je een lange dag onderweg bent, de mogelijkheid om je device via de inpandige powerbank, of telefoon op te laden. 

Vergeet bij deze laatste niet om zelf je oplaadkabel mee te nemen. In verband met diversiteit aan opladers, is deze niet bijgesloten. 

Met de bijgesloten houten lader, in de vorm van een rechthoekig plankje, laad je je tas eenvoudig op. 

Plaats de tas ‘s nachts op de lader en de volgende morgen is de tas volledig opgeladen. 

Ook het opladen van de telefoon via de powerbank kan ca 3x voordat deze leeg is. 

 

Mijn conclusie is: een zeer luxe, Italiaanse efficiënte tas, met een aantal in het oog springende gadgets, die je na het proberen niet meer kwijt wilt! 

 

Een aanrader! (kijk ook bij onze aanbiedingen of bij Minois.)

minois-4


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored