icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Identity & Access Management (IAM) training bij TSTC

Geplaatst op 05-01-2023  -  Categorie: Algemeen

Wil jij meer leren over ICT en Security maar wil je hier liever niet een volledige studie aan wijden? Volg dan een training naar keuze van TSTC. De trainingen van TSTC staan voorop in het versnellen, verbeteren en aanpassen van ICT en security gerelateerde trainingen. TSTC gebruikt een unieke werkwijze waardoor je met praktijkgerichte, persoonlijke en effectieve trainingen 100 procent slagingsgarantie hebt. 

Training
IAM - Identity & Access Management

Duur: 4 dagen
Locatie: Regio Utrecht

Ben jij een identity manager, procesmanager of security architect? En ben jij verantwoordelijk voor de processen aan de businesskant en voor auditors? Kies dan voor de training Identity & Access Management. In deze vierdaagse training wordt de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk groot. Dit omdat alle aspecten van een IAM-traject worden belicht. Daarbij krijg je zelf de handvatten aangereikt om een belangrijke bijdrage te leveren aan het Identity management & Access Control project.

Deze training is niet alleen gericht op mensen die werkzaam zijn in het IT domein, maar vooral ook op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor processen aan de business-kant en voor auditors. In de training is veel plaats voor discussie en netwerken.

Meer info: tstc.nl


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored