icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

HP Sprocket 3x4 Photo Printer Mobiel afdrukken zonder inkt

Geplaatst op 29-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De HP Sprocket 3x4 fotoprinter is een compacte inktloze printer, die te bedienen is via je smartphone of tablet. Met je smartphone maak je foto's van spectaculaire gebeurtenissen, en print je ze direct waar en wanneer je maar wilt.

Tekst: Redactie

Persoonlijke herinneringen

Met de gratis HP Sprocket-app kun je jouw foto’s bewerken vanaf je smartphone of tablet. En niet alleen maak je een afbeelding fraaier voordat je ‘m afdrukt. Je kunt je foto’s ook nog opleuken kleurrijke, levendige kaders, stickers en tekst. Het speciale Zink-papier (zie kader) is bovendien voorzien van een zelfklevende achterkant, ideaal voor het versieren van je koelkast, plakboek en andere leuke projecten. 

Deel je fotoplezier

Via Bluetooth 5.0 kun je anderen uitnodigen om de printer via hun eigen smartphone of tablet te bedienen. Het LED-lampje geeft aan dat er iemand aan het printen is. Via de app kun je de kleur van het lampje aanpassen, zo kun je zelfs zien wie er aan het printen is. Je kunt ook samen een album maken via Google Photos, voor gedeeld fotoplezier. Je kunt ook foto's direct vanaf Instagram, Facebook of Google Photos printen. 

Grotere afdruk, meer creativiteit

Met de HP Sprocket 3x4 kun je foto's afdrukken van ongeveer 9 bij 11,5 centimeter. De printer is licht en compact. Het bedienen gaat heel eenvoudig, evenals het invoeren van het speciale papier. Met een printsnelheid van 68 seconden per afdruk hoef je niet lang te wachten om je favoriete momenten tot leven te zien komen. En past al je creativiteit toch niet op het papierformaat? Dan kun je in de app een collage maken van vier tot negen foto's die samen één grote foto vormen!

In de praktijk

Het gebruik van de HP Sprocket begint bij het installeren van de gratis HP Sprocket-app. Vervolgens kun je kiezen om je printer in te stellen, verbinding te maken met een Sprocket-printer van een vriend of om gewoon rond te kijken. Kies je voor de eerste twee opties, dan kun je via Bluetooth verbinden met een sprocket-app. Kies je voor de laatste optie. Dan kun je al wat voorwerk doen en je foto’s selecteren die je wil printen. Je kunt een collage maken van meerdere foto’s en via het potlood-icoontje kom je in de omgeving waarin je stickers, filters, tekst en andere unieke decoraties kunt toevoegen. 

Conclusie

Nooit eerder was het zo makkelijk om snel foto's van hoge kwaliteit af te drukken vanaf je smartphone. In combinatie met de HP Sprocket-app bied de HP Sprocket 3x4 Photo Printer uren aan personaliseer-plezier, met slechts een paar tikken op je scherm.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored