icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Getipt door de redactie Safari bestemmingen

Geplaatst op 28-09-2023  -  Categorie: Algemeen

Enkele spectaculaire reisbestemmingen die volgens de redactie perfect zijn voor het spotten van wilde dieren. 

Masai Mara in Kenia
Bekend om zijn overvloedige wilde dieren en de jaarlijkse migratie van gnoes en zebra's. De uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara bieden bovendien eindeloze mogelijkheden om iconische dieren zoals leeuwen, luipaarden en olifanten te fotograferen.

kenia

Kruger National Park in Zuid-Afrika

Dit uitgestrekte park herbergt een ongelooflijke verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder de beroemde Big Five (leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard). Met zijn gevarieerde landschappen en een goed ontwikkeld wegennetwerk is Kruger National Park een paradijs voor wildlife-fotografen.

kruger

Okavango Delta in Botswana

Dit gebied is een unieke must-see. Deze delta, die wordt gevoed door de Okavango-rivier, biedt een ongerept landschap vol met een overvloed aan dieren in het wild. Van majestueuze leeuwen die door het hoge gras sluipen tot kleurrijke vogels die boven het water vliegen, de Okavango Delta is een betoverend visueel spektakel.

okavango-delta

Lapland in Finland en Zweden

Bij een safari denk je aan warme landen en uitgestrekte zandvlaktes en misschien niet aan een ijskoude wildernis. Toch kun je uitstekend op safari in Lapland. Je vindt er geen olifanten, maar wel ongerepte natuur en indrukwekkende fauna. Geen zomerse bestemming, maar wel een unieke ervaring voor winterliefhebbers.

lapland


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored