icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Fotowedstrijd Doe mee en win!

Geplaatst op 28-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Houd je van fotografie, dan biedt elke Connected-editie de kans om gezien te worden en - misschien nog wel belangrijker - om in de prijzen te vallen. Stuur jouw mooiste foto naar content@aaconnected.nl en je maakt kans op een positie in deze rubriek en

ontvangst van een cadeaubon van € 100,-, te besteden bij de Mediamarkt en een

vakfotograaf. Zorg wel dat de bestandsnaam van de foto jouw naam, cameranaam

en onderwerp bevat, want alleen zo bereik je de selectie. Ellen de Boer ging je voor. De winnende foto is in dit magazine te bewonderen. Gefeliciteerd!

Tekst: Redactie

De fotowedstrijd levert steeds weer heel veel inzendingen op. We zijn iedereen dankbaar voor al de ingestuurde beelden. Ditmaal bereiken Ellen de Boer, Ger Veuger, Stefan Cremers, Peter Leek, Adri Rovers en Martin Stoelman de selectie.

Wij kozen voor de foto van Ellen de Boer omdat we er even twee keer naar moesten kijken. Wat we in beeld zien is Euphorbia (een soort struik) op Kreta. Door de planten vanaf boven te fotograferen, ontstond een bijzonder vervreemdend patroon. Het is op het eerste gezicht een abstract beeld en heeft geen levendige uitstraling. Maar naarmate je langer naar het beeld kijkt beginnen details op te vallen, dan is het mogelijk om ieder blaadje afzonderlijk te bekijken, met de futuristisch ogende witte takken die de bloemknoppen verbinden. Ellen heeft oog voor detail én voor het geheel, daarom wint zij deze editie de fotowedstrijd.

Gefeliciteerd!


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored