icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Fotofair 2021: hét event voor de foto- en videografieliefhebber

Geplaatst op 09-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Christel de Wolff

De Fotofair is hét jaarlijks foto-evenement om naar uit te kijken met elk jaar weer leerzame workshops en masterclasses. De ticketverkoop voor de editie van 2021 is reeds gestart, dus we praten je even bij over de leukste foto- en videobeurs van de Benelux.

FOTOFAIR is voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber een evenement om naar uit te kijken. Op 3 en 4 juli 2021 kun je jezelf een weekend lang helemaal onderdompelen in de foto- en videografie. Zo vinden er diverse workshops, masterclasses en lezingen plaats, kun je over het hele terrein fotomomenten tegenkomen en kun je naar hartenlust oriënteren op de nieuwste en beste foto- en video apparatuur.

Diverse productspecialisten van allerlei grote merken staan voor je klaar om al je prangende vragen te beantwoorden. Leg contacten en verbreed je netwerk - bijvoorbeeld met de redacteuren en fotografie-experts van magazine DIGIFOTO Pro.fotofair1

Vorig jaar was de eerste keer op Landgoed Duynenwater te Eersel. Dat beviel zo goed dat de editie van 2021 ook weer zal plaatsvinden op deze prachtige locatie. De aanwezigheid van een groot meer, strand én bosrand, maken de mogelijkheden voor het volgen van specialistische workshops en masterclasses, en het fotograferen van de diverse fotomomenten, extra bijzonder.

Workshops & Masterclasses

Gedurende het hele weekend staan er diverse educatieve workshops en masterclasses van bekende professionele fotografen op het programma. Denk aan een fine-art fotografie masterclass door Carola Mouthaan (winnares Photomaster 2018), Bruidsfotografie masterclass door Heleen Klop, of een masterclass portretfotografie met paarden door Sanne van Dee. De masterclasses en workshops worden op diverse locaties verspreid over het terrein gegeven en duren minimaal een uur tot maximaal 2,5 uur. Ook de onderwerpen zijn heel divers. Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt wel te leren en mee te maken op FOTOFAIR. Dompel jezelf bijvoorbeeld onder in de wereld van de macrofotografie, leer hoe je moet werken met filters in landschapsfotografie of ga aan de slag met boudoir, artistiek naakt of high speed-fotografie.

Dankzij het educatieve karakter van FOTOFAIR weet je als bezoeker zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie en nieuwe kennis naar huis gaat. Gelet op de vele fotomomenten waarop jij zelf kan fotograferen, is het echt verstandig om zelf je camera mee te nemen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit fantastische evenement is inmiddels gestart. Zorg dat je tijdig jouw entreekaartje in bezit hebt, want vol is natuurlijk vol. Een dagticket kost € 15,-. Bij het boeken van een masterclass of workshop zit een dagticket al inbegrepen!

Alle informatie over FOTOFAIR 2021 vind je op www.fotofair.nl.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored