icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Fotoalbum bij Pixum

Geplaatst op 12-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

fotoboek-pixumFotoalbum bij Pixum

Is een fotoboek maken moeilijk? Nee, er zijn tal van slimme en snelle manieren om tot een mooi resultaat te komen. Zo maakt Pixum het je wel héél gemakkelijk met hun gratis app en mogelijkheid om in één druk op de knop een zogenaamd “toverboek” te maken. 

Voor veel fotografieliefhebbers spreekt het kunnen vasthouden van eigen werk erg tot de verbeelding. Een mooi gebonden naslagwerk, is veel waardevoller dan een online gallery met allerhande foto’s. En hoewel velen de wens hebben, laat een groot gedeelte van deze groep hun wens varen omdat het maken van een fotoboek “te moeilijk” zou zijn. Onzin, vinden wij, want er zijn genoeg slimme en snelle manieren om tot een mooi resultaat te komen. Zo maakt Pixum het je wel héél gemakkelijk met hun gratis app en zogenaamd “Toverboek”.

Zo werkt het

De Toverboeken-functie bladert door je foto’s om bijpassende beelden te selecteren en te combineren met één of meerdere fotoboek-ontwerpen. Jij hoeft alleen te bepalen of jij staand, liggend of vierkant formaat wil. Via de Preview-optie krijg je een voorproefje te zien. Ben je het niet helemaal eens met het resultaat wat voor je is klaargezet? Schakel over naar handmatige wijzigingen om jouw creatie te verfijnen. Het hele ontwerp kun je offline doen. Een internetverbinding is pas nodig wanneer je klaar bent en de bestelling wil plaatsen. Je ontwerp wordt altijd tussentijds opgeslagen.

Een fotoalbum voor iedereen

Fotoboeken zijn bij Pixum verkrijgbaar in zeven formaten (van klein tot XXL), zes papiersoorten en allerlei kaften en bindingsmogelijkheden. Een algemene tip: wil je je foto’s graag zo groot mogelijk laten zien en het liefst over twee pagina’s spreiden? Kies dan voor fotopapier in combinatie met een hardcover kaft. De platliggende binding zit er dan gratis bij. Wij maakten ons boek via de Pixum Fotowereld software. Als je niet kiest voor de Toverboeken-functie in de Pixum-app, zorgt de duidelijke en gebruiksvriendelijke interface ervoor dat je niet verdwaald raakt in de vele opties en mogelijkheden. Het bestellen gaat snel en gemakkelijk, je kunt het direct vanuit de app of de software doen.schermafbeelding-2023-05-02-163936

Bestelproces

Een Pixum-fotoboek maken met je eigen foto’s is heel eenvoudig. Dat kun je doen in de software, app of zelfs op de website van Pixum. Wij maakten ons boek via de Pixum Fotowereld software die we naar onze pc gedownload hebben. Een Als je niet kiest voor de Toverboeken-functie in de Pixum-app, dan kun je al gauw veel tijd spenderen aan het bekijken van de vele mogelijkheden. Toch zorgt de duidelijke en gebruiksvriendelijke interface ervoor dat je niet verdwaald raakt in de vele opties en mogelijkheden. Het bestellen gaat snel en gemakkelijk, je kunt het direct vanuit de app of de software doen. 

Info: pixum.nl

//

Bestel jouw fotoalbum met korting

Gebruik de kortingscode: CONNECTED-23  

De kortingscode is te gebruiken op de website, in de app en in de software. De korting wordt alleen berekend over het product. De code is tot 16 juni te gebruiken.

 


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored