icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Draadloze smartphone-oplader: 25% korting op de Xtorm Magnetic Wireless Power Bank!

Geplaatst op 12-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

fs400-productshotsplus-1-1-1000x1000x0Xtorm lanceert de Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh. Deze revolutionaire powerbank is in staat om de iPhone 12 magnetisch draadloos op te laden. Gebruik code XtormNEXTGEN en ontvang 25 procent korting op het gehele assortiment.

De Xtorm power bank heeft altijd een klik met de iPhone 12. Het werkt heel eenvoudig: via het magnetische veld klikt de power bank vanzelf aan de iPhone vast en start direct met laden. Dit nieuwe magnetische laden is volledig compatibel met de nieuwe magnetische standaard voor draadloos opladen van Apple.

xtorm-2

Laad je smartphone tot 1,5 keer op

De 5000 mAh-batterij heeft genoeg kracht om de iPhone minimaal 1,5 keer op te laden! De power bank heeft een fraai eigentijds design. Hij weegt slechts 132 gram (vergelijkbaar met het gewicht van de iPhone zelf) en is daarmee het perfecte reismaatje voor dagelijks woonwerkverkeer, stedentrips, festivals en nog veel meer.

De beste draadloze power bank voor de iPhone 12

Deze power bank is speciaal ontworpen en ontwikkeld om de iPhone 12 zo goed en gemakkelijk mogelijk magnetisch draadloos op te laden.

Magnetische kracht

Doordat de magneten in deze power bank perfect zijn uitgelijnd met de magneten in de iPhone 12, zorgt hij voor een optimale oplaadpositie om draadloos op te laden. De magneten zijn sterk genoeg om de power bank op zijn plaats te houden terwijl de iPhone 12
oplaadt en gebruikt wordt.

Universeel en compleet

Behalve magnetisch draadloos opladen van de iPhone 12, is deze power bank ook in staat om andere merken smartphones op te laden via de USB-C uitgang. De Magnetic Wireless Power Bank 5000 wordt compleet geleverd met USB-C laadkabel.

De adviesverkoopprijs van deze power bank bedraagt € 39,95, inclusief twee jaar garantie.

Bestel nu met 25% korting!

Wil jij met eigen ogen zien hoe prettig je kunt werken met de Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000 of andere Xtorm producten? Dat kan nu extra voordelig met maar liefst 25% op het gehele assortiment. Gebruik de
code: XtormNEXTGEN


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored