icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Dell Latitude 9440: Krachtige en veelzijdige 2-in-1 voor hybride werkomgevingen

Geplaatst op 29-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

De Dell Latitude 9440 is een indrukwekkende 2-in-1 laptop die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in hybride werkomgevingen. Met zijn krachtige prestaties, geavanceerde functies en duurzaam ontwerp biedt de Latitude 9440 de perfecte combinatie van productiviteit, samenwerking en mobiliteit.

Krachtige hardware en verfijnd ontwerp

De Latitude 9440 is uitgerust met een 13e generatie Intel Core i7-1365U vPro-processor en 16GB werkgeheugen, waardoor hij een razendsnelle en krachtige ervaring biedt. Met een 512GB SSD heb je voldoende ruimte en snelheid om diverse zakelijke applicaties soepel te laten draaien. Het duurzame ontwerp van de Latitude 9440, vervaardigd van 75 procent gerecycled aluminium, combineert elegantie met stevigheid.

Samenwerken op afstand

Of je nu op kantoor werkt, onderweg bent of vanuit huis werkt, de Latitude 9440 is ontworpen om naadloos te integreren in elke werkomgeving. Het aanpasbare touchpad met essentiële zoomconferencingbediening maakt het gemakkelijk om deel te nemen aan videoconferenties en toegang te krijgen tot bedrijfsbronnen, waar je ook bent. Met handige functies zoals microfoon aan/uit, camera aan/uit, scherm delen en chatfuncties binnen handbereik op het touchpad tijdens Zoom-gesprekken en de aankomende Microsoft Teams-functionaliteit, is de Latitude 9440 de ideale tool voor hybride werken.

Mobiliteit en duurzaamheid voor onderweg

Met een batterijduur voor een hele werkdag en een 14 inch-InfinityEdge QHD+-scherm, biedt de Latitude 9440 een prettige werkomgeving, zelfs op zonnige locaties. Het lichtgewicht ontwerp van de laptop maakt hem gemakkelijk mee te nemen.

Veilig werken

In een tijdperk waarin cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, is veiligheid van het grootste belang. De Latitude 9440 is uitgerust met de nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder biometrische authenticatie, gegevensversleuteling en geavanceerde firewalls. Dell streeft ernaar om de veiligste commerciële pc's in de branche te ontwerpen, zonder concessies te doen aan gebruiksvriendelijkheid. Door samen te werken met beveiligingsaanbieder CrowdStrike biedt Dell klanten ook detectie- en responsdiensten om beveiligingsdreigingen effectief aan te pakken.

Conclusie

De Dell Latitude 9440 2-in-1 is de ideale keuze voor professionals die behoefte hebben aan een krachtige en betrouwbare laptop voor hybride werkomgevingen. Met zijn indrukwekkende snelheid, uitstekende prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties voldoet deze laptop aan de eisen van moderne professionals. Het strakke ontwerp, geïnspireerd op de XPS-lijn, en de gebruiksvriendelijke touchpad zorgen voor comfortabel en moeiteloos werken.

Prijs: vanaf € 2.580,82 excl. btw

Meer informatie: dell.com


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored