icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

De krachtigste powerbank van dit moment

Geplaatst op 02-11-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

powerbank-20-000mah7

Natuurlijk zorg je voor een opgeladen accu wanneer je gaat fotograferen. Op reis kan dit nog wel eens moeilijk zijn. Soms ben je maar heel kort in de buurt van een stopcontact en lukt het niet om de accu’s van je camera, of andere apparaten zoals je smartphone of tablet, helemaal op te laden. Voor dit soort momenten is het handig om een krachtige powerbank in je fototas te steken.  

Met de 20.000mAh powerbank van saake-shop.nl heb je de meest krachtige accu van dit moment altijd bij de hand. De powerbank beschikt over een USB-C en USB-A aansluiting waardoor je twee apparaten tegelijk kunt opladen. De powerbank heeft ook een microUSB aansluiting, maar die gebruik je om de powerbank zelf op te laden met de meegeleverde laadkabel. 

De powerbank met een Li-Polymer 20.000mAh accu heeft afmetingen van 14 x 7 x 2,5 centimeter en weegt 390 gram. De powerbank ondersteunt Quick Charge 3.0 en Power Delivery 3.0, wat hem ook geschikt maakt om laptops op te laden. Een LED-indicator laat zien hoeveel stroom er nog over is (in stappen van 25 procent). 

Camera accu’s los opladen?

De meeste mobiele apparaten en sommige camera’s hebben een directe USB-aansluiting waarmee je het kunt opladen zonder tussenkomst van een acculader. Bij sommige modellen DSLR’s en spiegelloze camera’s is het wel nodig om de accu’s uit de camera te halen en los op te laden. Bij saake-shop.nl kun je ook zogenoemde dubbelladers aanschaffen met USB-C-aansluiting. Deze kun je vervolgens aansluiten op de powerbank en zo alsnog je accu’s gemakkelijk opladen zonder gebruik van netstroom. 

Normale prijs € 59,95

Nu slechts € 34,95 en gratis verzending!

Info: saake-shop.nl/krachtige-powerbank


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored