icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Certified Information Privacy Professional (Europe) (CIPP/E) training bij TSTC

Geplaatst op 05-01-2023  -  Categorie: Algemeen

Wil jij meer leren over ICT en Security maar wil je hier liever niet een volledige studie aan wijden? Volg dan een training naar keuze van TSTC. De trainingen van TSTC staan voorop in het versnellen, verbeteren en aanpassen van ICT en security gerelateerde trainingen. TSTC gebruikt een unieke werkwijze waardoor je met praktijkgerichte, persoonlijke en effectieve trainingen 100 procent slagingsgarantie hebt. 

Training
CIPP/E - Certified Information Privacy Professional (Europe)

Duur: 2 dagen
Locatie: live online of klassikaal

CIPP/E is een titel van de IAPP (International Association of Privacy Professionals) en wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacy certificering. Met een CIPP certificering toon je aan kennis te hebben van zowel globale- als specifieke regionale wet- en regelgeving in privacy en dataprotectie. 

De CIPP/E training gaat in op globale privacy en dataprotectie principes en -benaderingen plus thema’s als online privacy, soorten data en jurisdictie maar de nadruk ligt op de Europese context en lokale wet- en regelgeving. Ook actuele onderwerpen als het verantwoordelijk omgaan met het verstrekken van gevoelige persoonlijke data aan bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Cloud Computing en sociale netwerken komen aan bod. 

Meer info: tstc.nl


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored