icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Canon RF 135mm is beste telelens volgens TIPA

Geplaatst op 02-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

canon-135-2

Technical Image Press Association besluit

Canon RF 135mm F1.8 L IS USM is de beste telelens

De jaarlijkse TIPA Awards zijn bekend gemaakt. In veertig categorieën zijn de beste gear en gadgets met betrekking tot fotografie en videografie opgedeeld. Canon wist maar liefst 5 awards in de wacht te slepen, waaronder Best APS-C Entry-level Camera en Best Telephoto Prime Lens. 

Over TIPA

De TIPA (Technical Image Press Association) werd in 1991 opgericht met als doel inzicht te geven in de beste foto-, en video apparatuur, software en toebehoren. In veertig categorieën, van consument tot professional, worden jaarlijks de beste producten beloond met een TIPA award. 

De organisatie van TIPA bestaat uit een wereldwijd panel van deskundigen die een reputatie hebben opgebouwd voor eerlijke en betrouwbare beoordeling van foto- en videoproducten. Samen besluit het panel welke apparatuur een TIPA World Award verdient. 

Info: tipa.com

BEST TELEPHOTO PRIME LENS

Canon RF 135mm F1.8 L IS USM

Dit medium-teleobjectief is perfect geschikt voor personen-, landschaps-, reis- en 'candid' fotografie. Het diafragmabereik is perfect voor zowel ondiepe scherptediepte (bij f/1.8) als diepe scherptediepte (f/22) opnames, en heeft vele voordelen voor opnames bij weinig licht met een Optical Image Stabilizer systeem dat een indrukwekkende 8-stops compensatie biedt in combinatie met een body met In-Body Image Stabilizer (IBIS). Een diafragma met 9 lamellen verbetert de bokeh-effecten, die nog verder worden versterkt wanneer van dichtbij wordt gewerkt met de minimale scherpstelafstand van 70 cm. Het Nano USM AF is snel en stil, en een configureerbare Control Ring maakt diverse instellingen mogelijk. De speciale Air Sphere en Super Spectra coatings dragen bij aan de levendige kleur- en contrastweergave van dit fantastische objectief.

Info: canon.nltipa-world-awards-2023-logo-300

Interesse in dit awardwinnende objectief? De Canon Rf 135mm f/1.8L IS USM is verkrijgbaar bij Cameraland.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored