icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

In de probeerservice: Harman Kardon Citation 200

Geplaatst op 26-09-2020  -  Categorie: Probeerservice

hk-citation-200-lifestyle-image-black-patio
Premium draadloze en portable Design speaker voorzien van accu. 
Deze HK Citation 200 maakt gebruik van wifi als ook Bluetooth en kan geintegreerd worden binnen een mulitroom systeem gebruik makende van google Chromecast. Industrieel Scandinavisch design smelt samen met innovatieve technologie.

De Citation is te leen in de probeerservice en met korting te koop.


Bestellen?     klik hier
Adviesprijs     €349,00 nu voor Connected leden euro €261,75 incl/ BTW en bezorging (= 25% korting).
Geldig zolang de voorraad strekt.
Vragen? troppus.selasSC.[antispam].@harman.com
Dit is een speciaal email adres voor Connected leden waarbij de JBL/Harman Kardon agents 7 dagen per week standby staan.
 
In de woonkamer of in de tuin, met de Harman Kardon Citation 200 kunt u genieten van rijk, prachtig geluid. Stream uw favoriete muziek binnenshuis, in HD-kwaliteit, via wifi. Of neem uw favoriete muziek mee naar buiten dankzij het gemak van Bluetooth-streaming en de mogelijkheid om 8 uur doorlopend af te spelen. Deze verfijnde en stijlvolle luidsprekers hebben functies voor AirPlay en Chromecast built-in™ voor eenvoudige toegang tot meer dan 300 high-definition muziekstreamingdiensten. Bovendien kunt u met Google praten voor hands-free hulp in en om uw huis. IPX-4-spatwaterbestendig en omhuld door gemêleerde wol. Ziet er overal in huis geweldig uit. Prachtig geluid, nu mobiel.

 
SUPERIEUR GELUID EN VERFIJNDE KWALITEIT

De Harman Kardon Citation 200, het eerste echte premium product in zijn soort, is de ultieme state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar de belangrijkste leverancier van high fidelity audioproducten ter wereld.

ONDERSCHEIDEND DESIGN

Harman Kardon Citation 200 combineert home audio-innovatie met geraffineerd design. De premium gemêleerde wol, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend, brandvertragend en eenvoudig schoon te maken dankzij de speciale coating.

STREAM DRAADLOOS MET BEHULP VAN WIFI OF BLUETOOTH

Harman Kardon Citation maakt het eenvoudig om uw favoriete nummers en podcasts draadloos te streamen. Gebruik wifii binnenshuis om te luisteren in HD-kwaliteit. Of verbind uw smartphone of tablet via Bluetooth voor een draagbare luisterervaring buitenshuis.


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

MEI
28
Mediamarkt Vakantie ledenkoopavond

Aanbiedingen | 17:00 - 21:00 | Mediamarkt Amsterdam Arena

Verdere info volgt

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored