icon-youtube-32x32

icon-mail-32x32

 

Aantrekkelijke korting op de Solis Vac Prestige

Geplaatst op 02-11-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Of je nu op zoek bent naar een veelzijdig keukenapparaat, een luxe tafelgrill of hoogwaardige haardrogers, de Zwitserse kwaliteitsproducten van Solis maken huishoudelijke bezigheden tot een feestje, elke dag weer.

Vac Prestige

PVAA-actieprijs = 139,90 ipv 199,90 + 25% korting op diverse accessoires op de actiepagina.

922-20-rgb-037-solisvacprestige-mood-picture

Wist je dat je voedsel tot acht keer langer vers kunt houden door het vacuüm te verpakken? Zo verminder je niet alleen voedselverspilling, maar bespaar je tegelijkertijd ook geld.

Deze alles-in-één, volledig uitgeruste automatische vacuümmachine biedt vele voordelen om voedsel professioneel te bewaren en zelf thuis als een pro te bereiden. De machine heeft twee werkstanden voor droog en vochtig voedsel en beschikt over een pulsvacuümfunctie, waardoor hij zelfs geschikt is voor het vacumeren van drukgevoelige voedingsmiddelen.

Je kunt niet alleen voedsel conserveren met de Solis Vac Prestige. Marineer vlees, vis en groenten in het vacuüm door de marineerfunctie te selecteren. Dit is de meest effectieve manier om je biefstuk goed doorweekt te krijgen en het versnelt het marineerproces aanzienlijk. De vacuümzakken zijn ook geschikt voor sous-vide koken. Til je kookkunsten naar een hoger niveau en ontdek de vele mogelijkheden!

Profiteer nu van mooie aanbiedingen op Zwitserse kwaliteit en design: solis.com/nl-nl/pvaa


 

Poll:

Poll niet actief
Evenementen
 
 
Sonos ledenkorting

Aanbiedingen

Sonos is het ultieme home sound system dat je huis kamer voor kamer vult met briljant geluid. C...

Connected Magazine
Connected logo 2014 colored